ValentiST
Организатор
Королева пентаклей. Тариф "Базовый" (Виктория Ахмедянова)
Королева пентаклів. Тариф "Базовий" / Королева пентаклей. Тариф "Базовый" (Виктория Ахмедянова)
ТАРО — це не просто спосіб хорошо заробляти і жити вільно.
Це доступний інструмент, щоб краще зрозуміти себе: що ти хочеш від життя, які твої стратегії ефективні, а які — ні.
Куди треба рухатися, що посилити і які взагалі задачі потрібно реалізовувати.
"Королева Пентаклів" — навчання не просто за Таро. Це твій пропуск до знань про себе і про те, як влаштований наш Світ, свідомість і ти сам(а).
Унікальна програма навчання, побудована в коучинговому форматі. Кожен урок буде прокачувати не тільки твої знання в Таро, але й тебе як особистість.
Глибокі уроки не тільки з трактування карт, але й з їх сакральних значень: нумерологічних, астрологічних, кабалістичних, магічних та інших аспектів.
Підтримуючі вебінари від мене та кураторів для всіх тарифів, а також групові та індивідуальні супервізії (метод підвищення кваліфікації).
Активна практика з перших уроків: я не теоретик. Навчити тебе володіти картами та впевнено ними користуватися — моя головна мета.
Свій перший розклад я продала за 30 000, будучи ще "зеленою" ученицею.
Матеріали з масштабування та монетизації тебе як спеціаліста, які ти можеш застосовувати не тільки до Таро, але й до будь-якої своєї діяльності.
Это доступный инструмент, чтобы лучше понять себя: что тебе надо от жизни, какие твои стратегии эффективны, а какие — нет.
куда тебе двигаться, что усилить и какие вообще задачи нужны реализовать"
"Королева Пентаклей" — обучение не просто по Таро. Это твой пропуск к знаниям о себе и тому, как вообще устроен наш Мир, сознание и ты сам(а)
Уникальная программа обучения, выстроенная в коучинговом формате. Каждый урок будет прокачивать не только твои знания в Таро, но тебя как личность
Глубокие уроки не только по трактовке карт, но и по их сакральным значениям: нумерологическим, астрологическим, каббалистическим, магическим и другим аспектам
Поддерживающие вебинары от меня и кураторов для всех тарифов, а также групповые и индивидуальные супервизии (метод повышения квалификации)
Активная практика с первых уроков: я не теоретик. Научить тебя владеть картами и уверенно ими пользоваться — моя главная задача.
Свой первый расклад я продала за 30 000, будучи еще "зелёным" учеником.
Материалы по масштабированию и монетизации тебя как специалиста, которые ты можешь применять не только к Таро, но и к любой своей деятельности
Королева пентаклів. Тариф "Базовий" / Королева пентаклей. Тариф "Базовый" (Виктория Ахмедянова)
ТАРО — це не просто спосіб хорошо заробляти і жити вільно.
Це доступний інструмент, щоб краще зрозуміти себе: що ти хочеш від життя, які твої стратегії ефективні, а які — ні.
Куди треба рухатися, що посилити і які взагалі задачі потрібно реалізовувати.
"Королева Пентаклів" — навчання не просто за Таро. Це твій пропуск до знань про себе і про те, як влаштований наш Світ, свідомість і ти сам(а).
Унікальна програма навчання, побудована в коучинговому форматі. Кожен урок буде прокачувати не тільки твої знання в Таро, але й тебе як особистість.
Глибокі уроки не тільки з трактування карт, але й з їх сакральних значень: нумерологічних, астрологічних, кабалістичних, магічних та інших аспектів.
Підтримуючі вебінари від мене та кураторів для всіх тарифів, а також групові та індивідуальні супервізії (метод підвищення кваліфікації).
Активна практика з перших уроків: я не теоретик. Навчити тебе володіти картами та впевнено ними користуватися — моя головна мета.
Свій перший розклад я продала за 30 000, будучи ще "зеленою" ученицею.
Матеріали з масштабування та монетизації тебе як спеціаліста, які ти можеш застосовувати не тільки до Таро, але й до будь-якої своєї діяльності.
- Модуль 0. Переднавчання
- Модуль 1. Старші аркани Таро
Практикум всередині курсу по портрету за арканами Таро - Модуль 2. Молодші аркани Таро
- Модуль 3. Практика роботи з Таро
- Модуль 4. Монетизація
- Модуль 5. Магія
Практикум всередині курсу по Таро Світлого Провидця - Від розширеного тарифу йдуть ще три вебінари від крутих експертів
Доступ до матеріалів закінчення курсу.
✶ Модуль 0. "Введення в систему Таро"
✶ Модуль 1. "Старші Аркани"
✶ Модуль 2. "Молодші Аркани"
✶ Модуль 3. "Практика роботи з Таро"
✶ Загальний чат курсу
✶ Гайд "Ти і твоя інтуїція"
✶ Медитація "Голос інтуїції"
✶ Медитація на потоковий стан і читання поля
✶ 3 вебінари питання-відповідь з куратором
ТАРО — это не просто способ хорошо зарабатывать и жить свободно.Это доступный инструмент, чтобы лучше понять себя: что тебе надо от жизни, какие твои стратегии эффективны, а какие — нет.
куда тебе двигаться, что усилить и какие вообще задачи нужны реализовать"
"Королева Пентаклей" — обучение не просто по Таро. Это твой пропуск к знаниям о себе и тому, как вообще устроен наш Мир, сознание и ты сам(а)
Уникальная программа обучения, выстроенная в коучинговом формате. Каждый урок будет прокачивать не только твои знания в Таро, но тебя как личность
Глубокие уроки не только по трактовке карт, но и по их сакральным значениям: нумерологическим, астрологическим, каббалистическим, магическим и другим аспектам
Поддерживающие вебинары от меня и кураторов для всех тарифов, а также групповые и индивидуальные супервизии (метод повышения квалификации)
Активная практика с первых уроков: я не теоретик. Научить тебя владеть картами и уверенно ими пользоваться — моя главная задача.
Свой первый расклад я продала за 30 000, будучи еще "зелёным" учеником.
Материалы по масштабированию и монетизации тебя как специалиста, которые ты можешь применять не только к Таро, но и к любой своей деятельности
Модуль 0. Предобучение
Модуль 1. Старшие арканы Таро
Практикум внутри курса по портрету по арканам Таро
Модуль 2. Младшие арканы Таро
Модуль 3. Практика работы с Таро
Модуль 4. Монетизация
Модуль 5. Магия
Практикум внутри курса по Таро Светлого Провидца
От расширенного тарифа идут ещё три вебинара крутых экспертов
Доступ к материалам с окончания курса
✶ Модуль 0. "Введение в систему Таро"
✶ Модуль 1. "Старшие Арканы"