Що нового?

Набір учасників Королівський квадрат. Тариф-вчуся сам (Вельмітіна Зайцева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 19.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Даний Онлайн курс підійде майстру з будь-яким рівнем знань. Навіть якщо ви тільки прийшли в професію або вже працюєте 10 років.

ми будемо працювати по 4 основних напрямках створення ідеального квадрата.

1. Чіткий і правильний опил форми квадрат (опил)

2. Вибудовування архітектури щоб покриття виглядало ідеально (вирівнювання)

3. Створення міцного і носибельного квадрата (зміцнення)

4. Презентація вашої роботи (фото)

Блоки курсу:

1. Види квадрата. які бувають исходники і що запропонувати клієнту. Як підібрати квадрат або правильно піти в квадрат. Всі мінуси і + форми. В яких випадках квадрат клієнту категорично протипоказаний.

2. Опил за формою квадрат. салонні алгоритми і актуальні схеми опіла. Який квадрат правильний? Чорновий тирсу квадрата і чистової. Пропорції і симетрія. Основні помилки в тирсі даної форми.

3. Вибудовування архітектури. який матеріал вибрати для роботи з квадратом. Особливості підготовки нігтьової пластини при квадраті. Схеми вирівнювання на квадраті. Основні помилки при вирівнюванні квадратів. Створення ідеальної архітектури.

4. Зміцнення квадрата.якими матеріалами краще зміцнювати квадрат. Експрес способи зміцнення кутів. Експрес спосіб зміцнення квадрата. Прийоми підібгана арки і створення міцного торця.

5. Як сфотографувати квадрат феєрично. Щоб всі його хотіли купити!

Розсудливо і зі змістом прокачаємо роботу з квадратом. Застосуємо всі сучасні техніки роботи. Курс для амбітних і прагнуть до ідеалу майстрів. Такого на живих курсах вам не розкажуть або дадуть тільки 20% від мого курсу. За моїми плечима 10 років роботи з цією формою. Я знаю всі фішки і секрети створення "королівського квадрата" на натуральних нігтях.

До зустрічі на курсі!

https://privatelink.de/?https://velmitina.ru/000480

Угорі