Що нового?

Набір учасників Короткі відео reels. Максимум (Галина Шувалова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 8089 ГРН
Учасників: 1 з 45
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 186.9 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

КОМУ підійде КУРС

Особистий блог
Хто не вміє знімати відео або знаходиться на початковому етапі їх освоєння. Хто хотів би урізноманітнити свій Instagram і поділитися з друзями своїми новинами

Підприємцям
Хто вже продає або тільки починає продавати свій товар чи послугу і хоче продавати свій товар ефективніше!

Блогерам
Хто бачить в reels величезний потенціал для просування свого блогу, послуги або продукту і хотів би збільшити охоплення в 1000 разів!

про що будемо говорити?

Теми, які ми розберемо:

відео REELS
Розповім алгоритм створення роликів, які набирають тисячі переглядів і просувають ваш блог.

технічні моменти зйомки
Налаштування, дозвіл, частота кадрів, пропорції, кут зйомки, світло, тривалість, напрямок руху, що можна і що не можна включати в кадр.

обробка та монтаж відео
Які програми я використовую, мій алгоритм роботи в кожній з них, як робити трендову обробку, лайфхаки, що спрощують життя.

ідеологія зйомки
З чого починається зйомка, ідея, зміна планів, зміна кадрів, музика, світло, колір, з якої точки вести зйомку.

Я на відео
Як записувати себе на відео, як позувати на відео. чим відрізняються фото і відео, лайфхаки, як полегшити ситуацію для тих, хто взагалі не вміє і соромиться.

Підготовка до зйомки
Що знадобиться, чекліст підготовки, Психологія, як з ними працювати, лайфаки як впоратися зі соромом і невпевненістю.

найчастіші помилки при створенні відео
Розберемо їх детально і визначимо, як їх уникати.

співпраця з брендами!!!
Як співпрацювати з брендами, якщо ви ще тільки початківець відео блогер

Курс складається з 8 уроків і ZOOM зустрічей
1 урок - 5 принципів відео, які стають популярними/вірусними

2 урок-технічна частина зйомки
Налаштування, дозвіл, частота кадрів, пропорції, кут зйомки, світло, тривалість, напрямок руху, що можна і що не можна включати в кадр

3 урок-креативна частина зйомки
З чого починається зйомка, ідея, зміна планів, зміна кадрів, музика, світло, колір, з якої точки вести зйомку

4 урок-позування на відео
Як записувати себе на відео, як позувати на відео. чим відрізняються фото і відео, лайфхаки, як полегшити ситуацію для тих, хто взагалі не вміє і соромиться

5 урок-обробка та монтаж відео
Які програми я використовую, мій алгоритм роботи в кожній з них, як робити трендову обробку, лайфхаки, що спрощують життя

6 урок - особливості різних соціальних мереж

7 урок-трендові ролики

8 урок-найчастіші помилки коротких відео

Розберемо їх детально і визначимо, як їх уникати

бонусний урок-співпраця з брендами
Як співпрацювати з брендами, якщо ви ще тільки початківець відео блогер

Бонусний урок - вибір ніші, особистий бренд, лідмагніт для підписок

Розповім про те як сфокусувати свою нішу, щоб до вас приходили ваші однодумці і майбутні клієнти, як зібрати пул тим для рілз, як і які секрети використовувати для відео щоб ними ділилися, як оцінити свій профіль і що в ньому змінити, що таке лідмагніт і як їм правильно користуватися!

ZOOM зустрічі-Алгоритм створення reels, розбір уроків, відповіді на ваші запитання

https://privatelink.de/?https://video.galinashuvalova.com/

Угорі