Що нового?

Набір учасників Короткий гід по собаці (Юлія Подкосова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 88.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ви отримаєте: матеріали курсу (відеозапис)
Для кого цей курс:
  • цей курс ідеально підійде тим, хто вирішив завести свою першу собаку, але мало що знає про її содежраніі. Ви знайдете всю необхідну інформацію щодо вибору, здоров'я, догляду та спілкування з собакою в одному місці.
  • Якщо ви тільки вибираєте породу або придивляєтеся до конкретної собаці, цей курс допоможе вам зробити правильний вибір. Але навіть якщо ви вже взяли цуценя або дорослу собаку, ви все одно знайдете для себе масу корисної інформації.
  • Якщо у вас це не перша собака, але ви хочете відповідально підійти до її вибору і не робити минулих помилок, цей курс допоможе вам заповнити можливі прогалини.
ви вирішили завести собаку. Це може бути маленьке цуценя, а може бути і доросла собака. Вона може бути вашою найпершою, або першою власною, а може другою і навіть п'ятою. Головне те, що ви хочете все зробити правильно.
З мого досвіду, більшість проблем, з якими стикаються власники собак, пов'язані з тим, що люди вибирають собак, які їм не підходять, не знають їхніх потреб і не можуть знайти з ними спільну мову. Так і народилася ідея цього курсу.
З 4 лекцій курсу ви дізнаєтеся, як вибрати собаку, яка підходить саме вам в побутовому плані. Ви отримаєте необхідні знання про здоров'я, годування і допустимих навантаженнях, що дозволить їй прожити довге активне життя, а вам заощадити на послугах ветеринара. Ви навчитеся чути свою собаку і пояснювати їй правила поведінки в будинку і на людях, так що ваша спільне життя стане більш насиченим і комфортніше.
що ви дізнаєтеся:
  • Як вибрати відповідну вам породу і вік собаки
  • Як вибрати цуценя або дорослу собаку за допомогою тесту темпераменту і без нього
  • де взяти собаку, а де краще її не брати
  • що потрібно купити перед приїздом собаки
  • Як підготуватися до собаки психологічно
  • Як часто потрібно гуляти, годувати, відвідувати ветеринара, робити обробки, доглядати за шерстю і зубами
  • Що вибрати: сухий корм або натуралку
  • Як надати собаці першу допомогу
  • Чи потрібно її каструвати
  • Що відбувається з собакою в тому чи іншому віці від народження до зрілості: до чого готуватися і що робити
  • які фізичні навантаження допустимі для цуценя і молодої собаки
  • як по мові тіла собаки зрозуміти, що вона відчуває
  • Як навчити собаку корисним навичкам і позбутися від проблем поведінки
  • Чи потрібно бути "ватажком зграї", щоб собака слухалася
ви вирішили завести собаку. Це може бути маленьке цуценя, а може бути і доросла собака. Вона може бути вашою найпершою, або першою власною, а може другою і навіть п'ятою. Головне те, що ви хочете все зробити правильно.
З мого досвіду, більшість проблем, з якими стикаються власники собак, пов'язані з тим, що люди вибирають собак, які їм не підходять, не знають їхніх потреб і не можуть знайти з ними спільну мову. Так і народилася ідея цього курсу.
З 4 лекцій курсу ви дізнаєтеся, як вибрати собаку, яка підходить саме вам в побутовому плані. Ви отримаєте необхідні знання про здоров'я, годування і допустимих навантаженнях, що дозволить їй прожити довге активне життя, а вам заощадити на послугах ветеринара. Ви навчитеся чути свою собаку і пояснювати їй правила поведінки в будинку і на людях, так що ваша спільне життя стане більш насиченим і комфортніше.
https://privatelink.de/?https://k9friendly.getcourse.ru/dogguide#form

Угорі