я запрошую вас у нову експедицію. Всесвіт емоцій - "обличчя".
Мабуть самий дивний марафон і зовсім # Другойфітнес. Ні це не фейс фітнес. І не б'юті марафон)
* Особа можна вважати одним з органів почуттів.* Готуйся до сюрпризів. Всі ці зморшки, підборіддя, брилі і так далі — Це завжди наслідок емоційних переживань і фізіологічних процесів тіла. Я пропоную пограти в дослідників свого Космосу і відкрити воістину дивовижний світ свого тіла, де #Всевлияетнавсе. Причини, від яких утворюються зморшки пов'язані не стільки зі старінням і неправильним харчуванням, скільки з мімікою обличчя.
що може вплинути на міміку?
Будь-який патологічний процес в організмі-як фізичний, так і емоційний.
Бонусом:[/B]
тейпування
вправи для обличчя і не тільки
Бонусом:[/B]
тейпування
вправи для обличчя і не тільки
У цьому курсі я зібрав вправи для максимального ефективного впливу на область шиї та обличчя. Але тілу теж "дістанеться". На" вікові " зміни на обличчі впливає все тіло, адже все пов'язано між собою в єдину нейро Міо фасциальную систему. Я не розглядаю обличчя окремо від усього тіла. Адже це частина великого пазла. Тому ми будемо працювати як з самою областю голови, так і зі спиною, тазом, грудним відділом, лопатками, руками і навіть ногами. Всі практики засновані на поєднанні різних технік лімфодренажного і міофасціального масажу, активації енергетичних точок, соматичних вправ. Він не вимагає спеціальної підготовки.