Я хочу казку!
⠀
Щодня і щогодини і просто створюю її для себе в деталях і кольорах одягу, предметах інтер'єру, святі смаку в кухні, посмішкою і любов'ю, що посилається оточуючим і моєму світу)
⠀
Сьогодні моєю казкою став костюм"Веселка". М'який, пластичний, комфортний верх і така ж спідниця, але, завдяки точним вертикальним витачкам і вшитому подкладу, ідеально тримає свою спочатку задану форму.
⠀
Цей костюм стане завершальним в курсі"базовий гардероб". Впевнена, робота над цим проектом порадує учасників стильним чином!
⠀
Джемпер може носитися як зі спідницею і сукнею, так і з брюками. Спідницю можна доповнити елегантною блузою. Весь костюм виконаний поперечним в'язанням смужками (за вашим бажанням можна і без). У витачках смужки сплітаються в химерні малюнки і ідеально підкреслюють Вашу фігуру.
⠀
У МК по джемперу Вас чекає:
- Детальний побудова викрійки
- В'язання цельновязанного вироби в поперечному напрямку
- Виконанні талієвих виточок
- Вив'язування скоса плеча і горловини і багато різних секретів
У МК по спідниці Вас чекає:
- Моє зняття мірок для в'язання спідниці, щоб пряма класична спідниця стала частиною вас (онлайн заняття);
- Ми поговоримо про форму спідниці, виходячи з особливостей фігури;
- Побудуємо викрійку спідниці (Онлайн заняття)
- Зв'яжемо спідницю і вошьем підклад (за бажанням)
Ви можете приєднатися до в'язання як окремо спідниці, окремо джемпера, так і костюма в цілому! і все ще можете встрибнути в останній вагон, наступного курсом"базовий гардероб"!
⠀
Мені дуже хотілося, щоб посміхалися і ви, і нехай світ посміхнеться вам!
⠀⠀
Вартість:
⁃ джемпер 1500
⁃ спідниця 1500
⁃ Курс: 4500
https://www.instagram.com/p/CTE4JrEgyxm/?utm_medium=copy_link