головні відмінності свіжих котиків від торішніх
Додали відео-урок"навіщо вести аккаунт і що таке Комерційне блогерство творчої людини". Різниця між майданчиками. Види контенту. Чому контент план це постріл собі в ногу.
Доопрацювання в контенті. "Чудові хлопці Катя і Андрій..."- не будь як та дама з РАГСу. Як грамотно викладати зйомки і писати до них продають підводки.
Додали відео-урок "а скільки коштує?"Спілкування з клієнтом в Директі. Як відповідати людям в VK, WhatsApp, FB, TG і будь соц мережі щоб вони купували і не просили знижок.
Додали вебінар з фахівцем по #хештегам. Запускаємо статистику постів в стратосферу.
Для кого котики?
Для всіх, хто не пише пости і не веде соц мережі тому, що:
Додали відео-урок"навіщо вести аккаунт і що таке Комерційне блогерство творчої людини". Різниця між майданчиками. Види контенту. Чому контент план це постріл собі в ногу.
Доопрацювання в контенті. "Чудові хлопці Катя і Андрій..."- не будь як та дама з РАГСу. Як грамотно викладати зйомки і писати до них продають підводки.
Додали відео-урок "а скільки коштує?"Спілкування з клієнтом в Директі. Як відповідати людям в VK, WhatsApp, FB, TG і будь соц мережі щоб вони купували і не просили знижок.
Додали вебінар з фахівцем по #хештегам. Запускаємо статистику постів в стратосферу.
Для кого котики?
Для всіх, хто не пише пости і не веде соц мережі тому, що:
- Котики не тільки для фотографів, цей движ для всіх, хто хоче навчитися круто писати.
- Немає часу, немає тим, немає натхнення, не знаю про що.
- Впевнені, що це нікому не цікаво, мене не зрозуміють.
- Вирішили, що писати "не моє", виходить нудно і нудно.
- Хто боїться тролів і хейтерів, відкритися і показати всім себе.
- Хто впевнений, що писати потрібно багато і по контент-плану.
- Хто страждає перфекціонізмом і впевнений, що може краще, але не виходить.
- Відео урок"навіщо вести блог і що таке Комерційне блогерство творчої людини"
- Вебінар з використання хештегів для збільшення охоплення
- Перевірені теми для постів і лайфхаки по їх написанню
- Чат однодумців для мозкового штурму
- Послайдовый план для сториз на кожен день
- Інструкції як вести блог на професійні теми і як викладати зйомки, щоб вони приносили нові зйомки
- Урок з ведення листування з замовниками. Як правильно спілкуватися щоб фраза: "скільки коштує зняти...?"- приводила до замовлення
https://privatelink.de/?https://kotiki2021.ru