Давай відразу до справи. Чому багато людей не пишуть? Тому що різні SMM Підручники і фахівці зробили все щоб показати як це складно.
Вони поселили страх помилки. Ти настільки хочеш зробити все правильно, що відчуття провини за кожну помилку відбиває руки. Зачароване коло стало справжньою епідемією, відбиваючи бажання щось пробувати. Як вчать різні SMM вчителі. Завести табличку, скласти аватар читача, скласти контент стратегію на 40 років вперед, визначити до чого йдемо, чому ти можеш навчити аудиторію якщо тобі 14, ніж бути корисними для неї і пр і пр і пр.Страх бере ще на самому початку. Не для того я заводив соц мережі, щоб перетворювати їх на власну каторгу. Жодного разу так не робив. І досі не роблю)
Котики не про це))
Котики це про мікроблогінг за натхненням і від душі. Щоб ковбасити на своїй хвилі, а не як написано в погано перекладеному і хреново адаптованому підручнику з SMM. Це про те, як вести свій особистий аккаунт цікаво для себе і для передплатників. Котики це для будь-якої людини, яка веде особистий аккаунт в соціальних мережах і хоче спілкуватися. Всі ці правила не про мене. Саме їх порушення і робота" від серця " дозволяє мені залишатися в темі і не злитися в депресіях. Все робиться виключно для своїх, кача для, тому на хрін всю прелюдію. Хто мене знає особисто або був у мене на мк, підтвердять, що фуфломецін я буду виробляти тільки під страхом смертної кари. А хто був в попередніх котиках знає це подвійно))) можеш відгуки почитати) їх достатньо. Є хто вже на 4й коло йде і це дико круто!
Що буде?
Екстремально дієвий і швидкий рух по написанню постів в соціальних мережах.
Це гра. Гра з тобою, текстом і твоїм аккаунтом.
Як бонус ти отримуєш навик писати круті пости і тонну коментарів від живих людей під ними.
Мені навіть самому цікаво які зміни у тебе будуть. А вони будуть) повір)) Розгойдаємо твої навички написання постів навіть якщо вони лежать під лавкою. Активізуємо твоїх читачів. Щоб вони побачили в тобі того, ким ти є, а не спробу закосити під чергового б'юті-блогера. Щоб під твоїми постами взагалі було життя.
- Це про Копірайтинг?
- І так, і ні.
- Це про блогінг?
- І так, і ні.
Як це було в минулі рази)
2015 – 54 задоволених котиків
2016 – 386 задоволених котиків
2017 – 1350 задоволених котиків
2019 – ???))
День за днем я розгойдаю тебе і твоїх передплатників. Програма? Не скажу... але коли я усвідомлюю, що тебе чекає, то починаю заздрити, а Либа тягнеться, що щоки зводить і вуха переїжджають на потилицю)))) Аааааааа)) це круто!))) Хто б знав як це круто))
Заінтригував?))
Коли Котики повторяться ще раз-не знаю) може в 2020м, може в 2021м)