Що нового?

Придбаний Коуч-група " з нуля і до результату "(Яна Синявіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6618 ГРН
Учасників: 0 з 63
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 109.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я давно планувала і нарешті готова здійснити це!

Друзі мої, колеги! Психологи, консультанти, помогатори!
  • Якщо ви не знаєте, як і з чого почати свою консалтингову діяльність;
  • Якщо не знаєте і не вмієте залучати, знаходити клієнтів на свої консультації;
  • Якщо дуже хочеться почати заробляти на своїй улюбленій справі, консультуючи клієнтів, але не виходить;
!!! Я готова простягнути вам Свою руку і провести через перший, основний етап вашого становлення, як затребуваного фахівця!

спеціально для вас, я підготувала коучингову програму "з нуля і до результату". Вас чекають відео інструкції і живі підтримують скайп-зустрічі протягом 2х місяців.

завдяки програмі Ви отримаєте:
  • оформлену групу в ВК таким чином, щоб вона показувала вас і вашу експертність (ваші вміння, навички, компетенції...) і приваблювала клієнтів.
  • продають пости і анонси ваших послуг і заходів.
  • мінімум 10 відгуків від вдячних клієнтів і заповніть розділ "відгуки" у своїй групі.
Навчіться:
  • робити красиві картинки для оформлення постів
  • збирати клієнтів в передплатну базу і одним кліком робити розсилку.
  • створювати анкети, опитування та заявки.
  • налаштовувати рекламу або користуватися послугами таргетологів.
  • приймати оплати через онлайн.
  • створите і проведете 3 заходи різного формату! А значить отримаєте перших клієнтів і перші гроші на улюбленій справі. А найголовніше зрозумієте принцип створення і проведення заходів і зможете нескінченно повторювати цей досвід.
Доступ до всіх відео-уроків та інструкцій залишиться у вас назавжди! При необхідності ви завжди зможете переслухати і переглянути необхідні записи.

увага! Кількість місць обмежена! Візьму не більше 10 осіб!
Перша скайп-зустріч відбудеться 20 січня. Встигніть забронювати своє місце! І вже до березня у вас буде налагоджена схема по залученню клієнтів і досвід в проведенні консультацій і заходів.
Прямого продажника немає, необхідно зв'язуватися з автором через личку
https://privatelink.de/?https://vk.com/mak_s_yanoy?w=wall-168007122_344

Угорі