Що нового?

Придбаний Коучинг здоров'я для фахівців (Олег Терн)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1717 ГРН
Учасників: 0 з 57
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

запис навчального вебінару для фахівців у сфері здоров'я: фітнес-тренерів, нутриціологів, лікарів та ін.

Тривалість 4:45 год, можна переглядати з будь-якого пристрою (комп'ютер, смартфон).

Вебінар допоможе зробити комунікації з клієнтами більш ефективними, розуміти їхні потреби на кожному етапі, краще утримувати клієнтів, зменшити стрес і вигорання.

Розглядаються алгоритми введення коучингу в практику, як навчиться розуміти клієнта, допомога в постановці цілей, ефективні методи роботи, планування роботи з клієнтом від першої зустрічі до цільових результатів та ін.

Три моделі відносин фахівець/клієнт

Ці моделі прийшли з медицини, але повністю застосовні в сфері фітнес-коучингу. Вони допомагають фахівцеві краще зрозуміти "розстановку сил" в спілкуванні з Клієнтом, місце інших фахівців, цілі і тактики спілкування, бути більш гнучким і адаптивним у відносинах з клієнтом, відчувати менше стресу і вигорання.

Коучинг здоров'я

Що ми розуміємо під поняттям коучинг здоров'я (healh coaching, фітнес-коучинг), і які основні етапи коучингу існують.

Клієнт як особистість

Важлива і практично корисна частина, присвячена кращому розумінню психології клієнта, і психології взаємодії фахівець/клієнт. Чому поведінка людей не завжди зрозуміло з раціональних позицій, і що можна з цим робити.

Клієнт на шляху змін

Розглядається які етапи проходить людина на шляху змін поведінки (позбавлення від шкідливих звичок, заняття фітнесом і спортом і будь-які інші зміни поведінки), які особливості кожної зі стадій, які методи впливу застосовуються і можуть бути ефективні, які психологічні зміни переживає клієнт. Багато важливої і застосовної у вигляді конкретних алгоритмів інформації.

Методи, прийоми і техніки ефективних комунікацій

Обговорюємо загальні принципи хороших комунікацій і конкретні методи, які добре показують себе на практиці.

Алгоритми впровадження коучингу в роботу

Приклади покрокових (сесія за сесією) схем організації коучингу, як окремого виду консультацій і в практиці нутриціолога (приклад легко переноситься на роботу будь-якого фахівця в сфері здоров'я). Методи само-коучингу, як поступово підвищувати ефективність власної роботи і стає краще як фахівець.

Безліч додаткових питань і вподобаних слухачам метафор і прикладів.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://olegtern.rocks/webinar-health-coaching

Угорі