Що нового?

Придбаний Коханка! Стань дружиною (Світлана Морозова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7717 ГРН
Учасників: 0 з 457
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 17.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"Коханка! Стань дружиною "

як вийти з любовного трикутника. Щоб більше туди не повернутися

цей курс – напрацювання з моїми клієнтками. Ми йшли методом проб і помилок. Ти ж отримуєш тільки найкращі перевірені методики. Те, що дійсно зробить тебе дружиною.

Не буду брехати-зміни всередині відбуваються не швидко. Але якщо ти дійсно дуже хочеш стати дружиною. І будеш виконувати всі рекомендації, то підеш під вінець набагато швидше, ніж інші жінки, які не володіють цією методикою.

Це взаємодія з жінкою, яка жила з чоловіком цивільним шлюбом. І ніяк не могла його одружити на собі. Повна історія.

Як конкретно робити чоловіка потенційним... у фінансовому сенсі
Реальний приклад з життя-як одна жінка одружила на собі чоловіка
Обручки-носити або не носити. Погляд з різних сторін
Чоловік кличе Наталю заміж. Що вона йому відповідає? "Хочу, щоб покликав заміж по-людськи" – ось ми і дісталися до конфлікту. Так все ж хочеться офіційної реєстрації? Або щоб "покликав по-людськи"... відповідь: і те й інше. Значить рухаємося далі
Алкоголь ... серйозна тема. Чому і коли вона починає звучати у відносинах? Ця тема у Наталії та її чоловіка буде звучати протягом усього шляху до офіційної реєстрації. Що в такому випадку робити
Якщо тобі подобається прізвище колишнього чоловіка... міняти її не хочеться. І страшно образити свого коханого чоловіка. Вирішуємо це питання легко і просто
Обручка. Ще одна важлива тема. Якщо для чоловіка носити кільце-проблема
"Хочу, щоб він чітко усвідомлював і бажав одружитися" – сильна претензія... тільки важливо зрозуміти – що стоїть за нею. Ми вміємо одягати почуття в думки. Тільки за розміром чи одяг? Давайте розбиратися. Інакше ця установка здатна спричинити за собою розрив відносин. А твоє завдання-вівтар з офіційним папером
Що ще здатне вбити офіційну реєстрацію Союзу(і відносини теж)? Установка: "якщо не говорив – значить не хотів"
Як зробити, щоб сім'я не була кліткою ні для чоловіка, ні для тебе
Якщо в твоїй голові виникає" чудова " ідея провчити свого чоловіка. З розрахунком на те, що він нікуди не дінеться. Зупинись!!! Чому-відповідь в курсі
Як подолати чергове розчарування: "було відчуття, що він вже готовий до одруження. Однак, я помилилася... "чи дійсно "помилилася"? І що робити далі
Що чоловік бажає найбільше? Стабільність. Тоді що ж це таке. І як дати йому цей цінний приз. За який він готовий віддати тобі свою свободу
І ось довгоочікуваний момент-призначена офіційна реєстрація. Йдемо далі!
Яка Головна кнопка чоловіка. На яку не просто можна – на неї просто потрібно натискати. Щоб отримати не тільки штамп в паспорті. Надихни свого чоловіка, щоб він кинув виклик сам собі. Ось тоді ти і досягнеш результату!

Угорі