Що нового?

Придбаний Кращі курси (Євген Попов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11849 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 373.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
сьогодні дуже багато хто хоче відкрити свою справу в мережі і почати заробляти, не виходячи з дому.

При цьому я помітив, що люди, які цього хочуть, діляться за великим рахунком на три категорії:

1. Думають, що заробляти через Інтернет - це нереально, а ті, хто щось продає,-це шахраї, які насправді пускають пил в очі, а самі нічого не заробляють.

2. Думають, що заробити в інтернеті дуже просто, потрібно всього лише створити сайт, нашпигувати його різною рекламою, партнерськими посиланнями, і вже на наступний день їм посипляться гроші.

3. Люди, які розуміють, що свій бізнес - це дуже серйозна і відповідальна справа, неважливо, де він ведеться - в звичайному світі або в Інтернеті.

Ці люди знають, що будь-який бізнесмен, який заробляє пристойні гроші, дуже багато працює, зазвичай набагато більше, ніж люди, які працюють за наймом.

Такі люди розуміють, що для створення успішного інформаційного інтернет-бізнесу потрібно спочатку побудувати міцний фундамент, який, як правило, складається з власного сайту з великою кількістю корисної інформації та розсилки, яка виходить на регулярній основі і містить в собі корисні матеріали.

Саме для 3-ї категорії людей і створені мої товари.

список курсів:
№1 всі технічні моменти Онлайн бізнесу в відеоформаті

Це диск для тих, хто відчуває складнощі в технічній частині. Якщо ви постійно задаєте собі питання з приводу створення сайтів, роботи в Фотошопі і т.д., то цей диск здатний стати для вас чарівною паличкою-виручалочкою.
У нього я вклав більшу частину свого досвіду.
Причому цей складний технічний матеріал вдалося подати настільки простою мовою, що його розуміють не тільки вже досвідчені інтернетники, а й ті, хто раніше був дуже далекий від цих знань.

Ціна: 3770 рублів

№2 Як створити інформаційний бестселер на DVD або CD

Цей диск я створював з прицілом на майбутнє.
Справа в тому, що вже давно помічено: що Рунет йде слідом за заходом, який обігнав нас на кілька років.
А на Заході вже сотні тисяч людей розбагатіли на продажу своїх знань, упакованих у формат компакт-диска.
У нас же люди тільки починають усвідомлювати і розуміти цей вид бізнесу. Багато хто досі мені не вірять, коли я їм кажу, що на продажу своїх знань можна заробляти мінімум $1000 на місяць... A адже можна, і далеко не одну тисячу...
Тому якщо ви хочете випередити всіх і зайняти якусь нішу, в якій ви вважаєте себе професіоналом, то раджу вам звернути найпильнішу увагу на цей продукт.
Все що дається в цьому курсі, - це мій особистий успішний досвід побудови бізнесу з продажу своїх знань на CD і DVD дисках, який я записав за допомогою комбінації живого і flash-Відео з екрану комп'ютера.

Ціна: 2990 рублів

№3 Програмування на php або "інтернет-магазин під ключ

Цей диск підготовлений у співпраці з хлопцями з команди webformyself Андрієм Бернацьким та Андрієм Кудлаєм.
Відеокурс присвячений вивченню верстки сайтів, а також їх подальшого програмування з використанням сучасних технологій php, mysql, javascript і Ajax. Перевага курсу в тому, що знання даються не абстрактно, а на прикладі створення з нуля працюючого движка інтернет-магазину.
Курс розрахований на тих, хто вже знайомий з мовою HTML, знає, що таке таблиці стилів CSS, і вміє користуватися локальним сервером.
Ціна: 4770 рублів

№4 Photoshop з нуля у відеоформаті

Це курс моєї дружини Зінаїди Лук'янової.
У сучасному світі знання фотошопу потрібні не тільки професійним фотографам або художникам, а й багатьом іншим людям, зайнятим в самих різних сферах діяльності.
Завдяки технології екранного відео, сьогодні ви можете вивчити Фотошоп і почати використовувати його на повну котушку в три рази швидше свого конкурента, який буде пихкати над книгами і рвати на собі волосся через те, що не здатний домогтися потрібного результату.
Ціна: 1597 рублів

№5 JavaScript + jQuery для початківців у відеоформаті

Чи доводилося вам бачити живі сайти?
Ці сайти настільки зручні, швидкі і легкі, що вам приємно на них перебувати. Зазвичай багато елементів таких сайтів працюють без перезавантаження і здорово економлять час відвідувачів.
Можливо, ви навіть задавалися питаннями " Як же робляться подібні речі? Які технології дозволяють додавати всі ці ефекти на сайт?".
Насправді ця значна технологія називається JavaScript, яка в останні 2 роки отримала потужний імпульс у своєму розвитку за рахунок появи так званих фреймворків, найбільш популярний з яких називається jQuery.
Але найважливіше для вас полягає в тому, що сьогодні ці технології стали доступними і вам!
Ціна: 1990 рублів

№6 Joomla 3 – Професійний сайт за один день!

До курсу увійшло 54 уроки. 13 годин 23 хвилини екранного відео присвячені кращій системі для створення сайтів-Joomla.
Переваги відеокурсу:
  1. під час навчання ви створюєте існуючий, а не абстрактний сайт, тобто ви вчитеся на реальних прикладах.
  2. в курсі розглянуті всі етапи створення сайту, починаючи від установки локального сервера (для Windows і для OS X) і закінчуючи перенесенням вже готового сайту в Інтернет, включаючи редагування готового шаблону на свій смак і посилення безпеки движка.
  3. розміщення движка в Інтернеті показано на кращому хостингу (за даними сайту http://hosting-ninja.ru/)
  4. велику увагу приділено резервним копіям сайту в процесі його створення. Це означає, що якщо з вашим сайтом під час його створення станеться щось непередбачене, то ви зможете легко відновити його з резервної копії і знову отримати повністю робочий варіант.
  5. побудова універсального варіанту сайту, який ви зможете використовувати і для створення блогу, і для створення сайту-візитки, і для створення інформаційного порталу.
  6. В меню курсу введений новий пункт "відповіді на найчастіші питання", в якому ви зможете отримати відповідь на питання, що стосується вивчення курсу, якщо з ним зіткнулися і інші клієнти.
  7. безпроблемний запуск на операційних системах Windows, OS X, Linux. А також електронна версія для iPad.
  8. Запуск на будь-якій кількості комп'ютерів, якими Ви користуєтеся.
Ціна: 2490 рублів

№7 EVERNOTE-майстер

Evernote-це простий у використанні безкоштовний додаток, який допомагає зберігати інформацію, яку потрібно запам'ятати, на всіх пристроях, які ви використовуєте. Програма дозволяє створити "маленький особистий Інтернет", в якому є тільки цікава і корисна для вас інформація, яку ви самі ж туди ставите. При цьому дана інформація завжди під рукою, а завдяки потужній системі пошуку, ви можете швидко знаходити те, що потрібно.
Головна ідея цього курсу не в тому, щоб розповісти вам про саму програму — як створити замітку, як помістити в неї картинку і так далі — Це все просто, і такі оглядові уроки вже є в мережі, а ідея в тому, щоб передати вам чітку систему зберігання даних в Evernote. Саме ту систему, до якої я прийшов після багатьох експериментів.
Тому що, як показали опитування, які я проводив серед своїх знайомих перед тим, як писати курс, багато хто вже чули про цю програму і навіть встановлювали її собі, але чомусь не користувалися і закидали, тому що не знали, що і як в ній зберігати.
Саме тому головне, що ви дізнаєтеся з курсу — це те, як не перетворити Evernote в банальну смітник, а як зберігати всі свої різнорідні дані в ідеальному порядку з чіткою зрозумілою структурою і з швидким доступом до будь-якої її частини.
Наводьте порядок у справах, зберігайте свої ідеї і працюйте продуктивніше.

Ціна: 2990 рублів

№8 Євген Попов - jQuery UI. Зручні інтерфейси для сайту

29 відеоуроків (100% практика);
8 готових скриптів (календар, розумні вкладки, діалогові вікна, акордеон, прогрес-бар, автозаповнення та ін.);
7 інтерактивних функцій (перетягування, сортування, вибір, зміна розмірів, приймач та ін.);
14 ефектів (вибух, затемнення, стрибок, підсвічування, масштабування, шок та ін.);
Нові можливості і функції, яких немає в jQuery (анімація кольору, час виконання ефекту і ін.).

Ціна: 997 рублів

№9 секрети ефективності в реальному житті

Ціна: 393 рубля

№ 10 YouTube-майстер 2014

Сьогодні YouTube є одним з найпопулярніших сайтів у всьому світі. І це невипадково: сьогодні майже у кожного є смартфон, який вміє знімати відео високої якості і людям часто хочеться поділитися знятим відеороликом. Для цього Відеоролик завантажують на YouTube. Але це лише найпримітивніший спосіб використання цього сервісу. Чи Знали ви, що за допомогою YouTube можна заробляти мільйони, розвивати бізнес, просувати сайти і т. п.
https://privatelink.de/?http://1popov.ru/disc73/

Угорі