Що нового?

Придбаний Крипто АртХаус. Пакет все сам (Катерина Костевич)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 12868 ГРН
Учасників: 0 з 115
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 116.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

це буде перший курс, де вас чекає дуже багато практики.ми будемо розбирати теорію на реальних графіках і аналізувати поточну ситуацію. Ми розглянемо ринки Криптовалют і Forex. Для мене цей рік був насичений трейдингом, книгами, курсами інших авторів. За цей час я спробувала безліч стратегій, прийомів, інструментів і зібрала свою власну стратегію. На даному курсі я доведу вам, що заробляти на ринку абсолютно реально. Покажу вам мою статистику, мої досягнення і помилки. На курсі Ви дізнаєтеся пару прийомів, які я ніде не показувала, але мені пора віддати цю інформацію і йти далі.

Три причини записатися на цей курс
Якість

Відразу скажу: курс дуже інтенсивний. Кожна лекція триває до 2 годин. Всі лекції проходять у прямому ефірі. Крім живих лекцій у вас буде дуже багато матеріалу для самостійного проходження. Ви повинні мати у своєму розпорядженні часом для проходження даного курсу.

підтримка
Після кожної лекції у вас будуть презентації та домашнє завдання. Кожне завдання перевіряється куратором (пакет: "Куратор мені в допомогу", "Без Катерини нікуди"). Для вас буде створено окремий закритий чат, де куратори відповідають 24/7 на ваші запитання.

Ціна
Сама адекватна ціна за те, що Ви отримаєте на курсі. Кожна деталь на курсі це не просто "хто не вміє, той вчить". Це рідкісний приклад, коли і вміє, і вчить. На попередньому потоці було 37, 6% учнів, які проходили у мене курс 2, 3, 5 разів.

1. лімітні та ринкові ордери
  2. зони попиту та пропозиції
  3. Об'ємні накопичення
  4. Робота в тренді
  5. Флет і корекція
  6. введення в об'ємний аналіз
  7. горизонтальні обсяги
  8. профіль обсягу
  9. Робота з об'ємними патернами. Найбезпечніші патерни для входу
  10. Питання-відповідь
https://privatelink.de/?https://kostevich.online/arthouse

Угорі