Що нового?

Придбаний [[kriv.da] Косметичка.RU (Дарья Кревная)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 181 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 9.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 45932

якщо ти в жаху від того, що багато брендів покидає нас, ціни ростуть і не розумієш, чим фарбується і що купувати, то ти прийшла за адресою!

якщо ти:
  • Не знаєш, яку косметику купувати після догляду брендів
  • мучишся при виборі
  • відчуваєш, що не можеш
  • зібрати косметичку сама
  • вважаєш, що на нашому ринку немає аналогів популярних брендів
то моя нова Косметичка.RU спеціально для тебе!

Косметичка.RU -це абсолютно новий гайд:

1. якість. тільки якісні і протестовані особисто мною продукти
  2. зручна розмітка по правильному нанесенню кожного продукту.питання Як правильно наносити той чи інший продукт відпаде назавжди

• пресети готових косметичок, 5 різних пресетів на будь-який смак і бюджет. Бюджет-Мідл-дорого-багато-люблю нюд-хочу яскравішою. І якщо захочеться змінити той чи інший продукт – всі продукти гайда у вашому розпорядженні

• Більше 80 сторінок авторської інформації. кожен продукт я описувала, спираючись на свій досвід. Я аналізувала універсальність засобів, якість, доступність - всі продукти можна купити в Росії

• 350+ позицій, відсортованих за категоріями. бюджетні (до 1500р) і люксові добірки засобів для ідеального макіяжу. Категорії та підкатегорії товарів за характеристиками.

• актуальність.бренди, які залишилися з нами і які можна вільно придбати. Продукти російського, білоруського, корейського виробництва

• зручний формат.Гайд в форматі PDF-відкривається на будь-якому пристрої! Скачай і користуйся ним при будь-якій ситуації: в магазині, вдома
найголовніше, ти збережеш свої гроші!а на покупці повної косметички ви заощадите більше 4000₽ за рахунок аналогів і правильного вибору засобів!

після прочитання цього гайда ти:
  • дізнаєшся про нові бренди, які закохають тебе з першого нанесення
  • збереш ідеальну для себе косметичку за допомогою готових пресетів
  • навчишся не тільки підбирати, але і наносити потрібні тобі засоби

Продажник:
https://privatelink.de/?https://krivda.info

Угорі