Що нового?

Придбаний [[Крос клуб] Мама, я вже дорослий (а) ! (Марина Ступникова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 71.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як перестати емоційно залежати від батьків і нарешті подорослішати

Для КОГО цей інтенсив

• Ви відчуваєте образу на своїх батьків, стикаєтеся з труднощами в спілкуванні з ними, часто лаєтеся і не можете домовитися.
  • Ви стикаєтеся зі знеціненням і критикою з боку батьків або інших близьких людей, і це ранить вас;
  • Ви не отримуєте підтримки і схвалення від своїх батьків, але відчуваєте, що потребуєте цього;
  • Ви відчуваєте провину перед батьками, вам здається, що ви повинні робити для них більше.
  • Ваші батьки прагнуть втручатися у ваше життя, а іноді навіть контролювати його.
  • Ви не відчуваєте задоволення від своїх успіхів і досягнень, часто самі себе знецінюєте.
  • Вам здається, що ви не маєте права на свої власні бажання, інтереси і власний вибір.
-У відносинах з іншими людьми ви прагнете довести свою незалежність або, навпаки, шукаєте фігуру, на яку можна "спертися".
про що цей інтенсив
Ми поговоримо про те, як відокремитися від батьків (а також інших значущих людей у нашому житті) психологічно та емоційно.

сепарація або психологічне дорослішання — це те, що дозволяє почати жити власне життя. Приймати рішення на основі свого інтересу і вибору, а не діяти так, як хочуть інші люди: мама, тато, начальник або романтичні партнери.

Сепарація дозволяє відчути"я окрема людина і я справляюся". Це опора на себе, яка завжди з вами.

Сепарація дає доступ до ресурсів, які може отримати тільки дорослий. Прийняття рішень і здатність стикатися з наслідками свого вибору, вміння заробляти гроші, захищати себе, діяти ефективно — це не поле дії для дитини.

Емоційне і психологічне відділення-непроста, але дуже важлива, на мій погляд, робота. Запрошую розпочати цю роботу разом. Рухатися до вільного вибору і своїм новим можливостям.

інтенсив допоможе вам
  • зрозуміти, чому не складаються стосунки з батьками
  • ви дізнаєтеся, над чим працювати, щоб змінити їх в кращу сторону. Як звільнитися від образи на батьків.
  • дізнатися, як перестати психологічно залежати від батьків
  • інтенсив допоможе вам усвідомити цінність себе, як окремої людини.
  • намітити план сепарації або корекції ваших відносин з батьками
  • ви дізнаєтеся, як вибрати відповідний для вас стиль спілкування з батьками і як втілити його в життя.
що буде на інтенсиві
▪ Що таке сепарація. Навіщо вона потрібна
▪ що таке сепарація або психологічне відділення?
▪ Як в нормі відбувається сепарація.
▪ Навіщо вона потрібна?​
▪ як зрозуміти, чи сепарувався я?
▪ що буває, коли психоемоційного відділення не відбулося.
▪ Як відсутність сепарації впливає на доросле життя людини в сфері особистого життя, кар'єри, спілкування з оточуючими.
▪ Тест-Діагностика ваших взаємин з іншими і наявності або відсутності у вас сепарації.​
▪ що заважає нам відокремитися від батьків
▪ чому відокремитися буває складно. Що ускладнює цей процес.
▪ Що допомагає сепарироваться?
▪ Ознаки здорової сепарації.​
▪ як почати процес відділення
▪ образа, почуття провини та інші почуття. Як з ними працювати?
▪ Чи повинні ви щось своїм батькам, а вони вам?
▪ Як розпочати процес відокремлення: зрозуміти свої можливості та обмеження, ресурси та межі.
▪ Шлях до автономії і дорослим відносинам з іншими людьми.​
https://privatelink.de/?https://cross-club.info/separation-from-parents

Угорі