Як перестати емоційно залежати від батьків і нарешті подорослішати
Для КОГО цей інтенсив
- Ви відчуваєте образу на своїх батьків, стикаєтеся з труднощами в спілкуванні з ними, часто лаєтеся і не можете домовитися.
- Ви стикаєтеся зі знеціненням і критикою з боку батьків або інших близьких людей, і це ранить вас;
- Ви не отримуєте підтримки і схвалення від своїх батьків, але відчуваєте, що потребуєте цього;
- Ви відчуваєте провину перед батьками, вам здається, що ви повинні робити для них більше.
- Ваші батьки прагнуть втручатися у ваше життя, а іноді навіть контролювати його.
- Ви не відчуваєте задоволення від своїх успіхів і досягнень, часто самі себе знецінюєте.
- Вам здається, що ви не маєте права на свої власні бажання, інтереси і власний вибір.
про що цей інтенсив
Ми поговоримо про те, як відокремитися від батьків (а також інших значущих людей у нашому житті) психологічно та емоційно.
сепарація або психологічне дорослішання — це те, що дозволяє почати жити власне життя. Приймати рішення на основі свого інтересу і вибору, а не діяти так, як хочуть інші люди: мама, тато, начальник або романтичні партнери.
Сепарація дозволяє відчути"я окрема людина і я справляюся". Це опора на себе, яка завжди з вами.
Сепарація дає доступ до ресурсів, які може отримати тільки дорослий. Прийняття рішень і здатність стикатися з наслідками свого вибору, вміння заробляти гроші, захищати себе, діяти ефективно — це не поле дії для дитини.
Емоційне і психологічне відділення-непроста, але дуже важлива, на мій погляд, робота. Запрошую розпочати цю роботу разом. Рухатися до вільного вибору і своїм новим можливостям.
інтенсив допоможе вам
▪ Що таке сепарація. Навіщо вона потрібна
Ми поговоримо про те, як відокремитися від батьків (а також інших значущих людей у нашому житті) психологічно та емоційно.
сепарація або психологічне дорослішання — це те, що дозволяє почати жити власне життя. Приймати рішення на основі свого інтересу і вибору, а не діяти так, як хочуть інші люди: мама, тато, начальник або романтичні партнери.
Сепарація дозволяє відчути"я окрема людина і я справляюся". Це опора на себе, яка завжди з вами.
Сепарація дає доступ до ресурсів, які може отримати тільки дорослий. Прийняття рішень і здатність стикатися з наслідками свого вибору, вміння заробляти гроші, захищати себе, діяти ефективно — це не поле дії для дитини.
Емоційне і психологічне відділення-непроста, але дуже важлива, на мій погляд, робота. Запрошую розпочати цю роботу разом. Рухатися до вільного вибору і своїм новим можливостям.
інтенсив допоможе вам
- зрозуміти, чому не складаються стосунки з батьками
- ви дізнаєтеся, над чим працювати, щоб змінити їх в кращу сторону. Як звільнитися від образи на батьків.
- дізнатися, як перестати психологічно залежати від батьків
- інтенсив допоможе вам усвідомити цінність себе, як окремої людини.
- намітити план сепарації або корекції ваших відносин з батьками
- ви дізнаєтеся, як вибрати відповідний для вас стиль спілкування з батьками і як втілити його в життя.
▪ Що таке сепарація. Навіщо вона потрібна
▪ що таке сепарація або психологічне відділення?
▪ Як в нормі відбувається сепарація.
▪ Навіщо вона потрібна?
▪ Як в нормі відбувається сепарація.
▪ Навіщо вона потрібна?
▪ як зрозуміти, чи сепарувався я?
▪ що буває, коли психоемоційного відділення не відбулося.
▪ Як відсутність сепарації впливає на доросле життя людини в сфері особистого життя, кар'єри, спілкування з оточуючими.
▪ Тест-Діагностика ваших взаємин з іншими і наявності або відсутності у вас сепарації.
▪ що заважає нам відокремитися від батьків▪ Як відсутність сепарації впливає на доросле життя людини в сфері особистого життя, кар'єри, спілкування з оточуючими.
▪ Тест-Діагностика ваших взаємин з іншими і наявності або відсутності у вас сепарації.
▪ чому відокремитися буває складно. Що ускладнює цей процес.
▪ Що допомагає сепарироваться?
▪ Ознаки здорової сепарації.
▪ як почати процес відділення▪ Що допомагає сепарироваться?
▪ Ознаки здорової сепарації.
▪ образа, почуття провини та інші почуття. Як з ними працювати?
▪ Чи повинні ви щось своїм батькам, а вони вам?
▪ Як розпочати процес відокремлення: зрозуміти свої можливості та обмеження, ресурси та межі.
▪ Шлях до автономії і дорослим відносинам з іншими людьми.
▪ Чи повинні ви щось своїм батькам, а вони вам?
▪ Як розпочати процес відокремлення: зрозуміти свої можливості та обмеження, ресурси та межі.
▪ Шлях до автономії і дорослим відносинам з іншими людьми.
https://privatelink.de/?https://cross-club.info/separation-from-parents