Що нового?

Придбаний [КТЦ Бурхан] Перепрограмування людського біокомп'ютера (Денис Бурхаєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 1 з 17
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 67.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Знаєте, який найтиповіший початок практично будь-якої моєї консультації? Знаєте?!

А найтиповіший початок-це коли клієнт приходить і починає розповідати: "я давно вже вивчаю різні психологічні матеріали, дивлюся ваш канал, канали інших авторів. Прочитав багато психологічної літератури і навіть намагаюся опрацьовуватися самостійно, але у мене нічого не виходить! Ось тому я все-таки вирішив звернутися до фахівця!"

А хочете знати, чому так відбувається? Чому не вдається самостійно, хоч скільки-небудь вирішити свої проблеми?!

А все дуже просто! Тому що у людини з боку, який не є професійним психологом, або психотерапевтом, або взагалі лікарем психіатром, коли він починає вивчати все це – то в голові у нього виникає тільки плутанина!

І, найчастіше, він взагалі не розуміє, що насправді є причиною його нещасливого життя. А навіть якщо і зрозуміє, то не знатиме, що з усім цим робити.

Для прикладу візьміть і прочитайте найпростіше визначення неврозу. Але ж це базове визначення.

Неврози це групи нервово-психічних розладів, що виникають через гострих і хронічних психологічних травм і характеризуються відсутністю якісних змін психічної діяльності.

http://burkhan.ru/seminar20/

Останнє редагування модератором:
Угорі