AventuristO
New member
Доброго дня! Потрібно 267 монет за грн.
Вітаю! Написав реквізити карти в приватні повідомленняДоброго дня! Потрібно 267 монет за грн.
Доброго дня, мені потрібно обміняти з картки на 41 монетуВітаю! Можу обміняти на карту моно 1 к 1
Написав реквізити в ПриватніДоброго дня, потрібна 41 монета готова обміняти грн карткою приват / моно
Вітаю, ні, пайпал немаВітаю! Мені потрібні монети. Оплату на пейпал приймаєте?
Чи можу я у Вас купити 48 монет за грн?Написав реквізити в Приватні
Вітаю! Написав реквізити в особистіДобрий вечір!
Потттрібно 200 монет. Хто може допомогти?
ВідправивДобрий день, мені не вистачає 0.1 монети 10 копійок! Друзі, підкиньте, будь ласка! Завчасно дуже дякую!!!!
Написав реквізити в приватніНеобхідно 100 монет
можливо у вас є ще 40 монет мені продати ?Написав реквізити в приватні
Так, але якщо Вас влаштує приватбанк.можливо у вас є ще 40 монет мені продати ?
добре пишіть в особистіТак, але якщо Вас влаштує приватбанк.
Продайте мені будь ласка 48 монет, через 4149629341992980Так, але якщо Вас влаштує приватбанк.
Не розумію, нащо Ви мені пишите свої реквізитиПродайте мені будь ласка 48 монет, через 4149629341992980
Можу продати, 1 монета=1гривня. Реквизити надішлю в особистіДобрый день. Нужны 68 монет. Могу оплатить на карту украинского банка в грн. Буду очень благодарна за помощь
Спасибо. Жду реквизитыМогу продать, 1 монета = 1 гривна. Реквизиты пришлю в личные
ви не можете в особисті повідомлення писати. Тут надсилайте реквізити) або в профілі пишіть в учасникаМожу продати, 1 монета=1гривня. Реквизити надішлю в особисті
Могли бы поменять мне 68 монет?Меняю монеты на ГРН (укр карты или по курсу в USDT)
Закончились монеты.Могли бы поменять мне 68 монет?
Вітаю. В особисті напишіть кому потрібноВітаю.
Обміняю 936 монет на гривні (приват/моно)
Напишіть у профілі учасника або тут номер картки для обмінуОбміняю монети на гривні, в наявності 400 монет
Вітаю, хочу у вас придбати 400 монетОбміняю монети на гривні, в наявності 400 монет/Картка Приват -
добре, переказуйте на вказану картку 400 грн, через кілька хвилин після підтвердження я вам перекажу монетиВітаю, хочу у вас придбати 400 монет
Переказала в 18:41добре, переказуйте на вказану картку 400 грн, через кілька хвилин після підтвердження я вам перекажу монети
підтверджую, зараз перекажу монетиПереказала в 18:41
дякуюпідтверджую, зараз перекажу монети
Переводіть на карту 210 грн. 4441111131884185 - одразу переведуВітаю, потрібно 210 монет, хто може допомогти?
дякую, перевелаПереводіть на карту 210 грн. 4441111131884185 - одразу переведу
Дякую, отримала і вже відправила вам монетидякую, перевела
Дякую, отрималаДякую, отримала і вже відправила вам монети
Вітаю, на карту ПриватБанк можу обміняти 1:1Вітаю, потрібно 104 монети, хто може допомогти?
Переводіть на карту моно 305.9 грн. 4441111131884185 і підпишіться мені тутпривет хочу купить курс
Внесок: 305.9 ГРН[LABA] Директор з продажу (Ілля Рейніш) - Спільні покупки
[LABA] Директор по продажам (Илья Рейниш) програма курсу: Заняття 1. Побудова сильного ОП Заняття 2. Постановка планів і розрахунок цілей Заняття 3. Аватар менеджера з продажу Заняття 4. Пошук та відбір менеджерів Заняття 5. Система адаптації відділу продажів Заняття 6. Корпоративна культура...skladchina-ua.com
куплю монеты. оплата с карты моно
вопрос уже решилПереводіть на карту моно 305.9 грн. 4441111131884185 і підпишіться мені тут
Добрий вечір. Потрібно 100 монетВітаю, обміняю 800 монет, приват
Переводіть 100 грн.на Монобанк -Добрий вечір. Потрібно 100 монет
-Добрий вечір. Потрібно 100 монет
В особисті повідомлення учаснику напишіть
В особисті повідомлення учаснику напишітьПереводіть 100 грн.на Монобанк -
А як Вам написати?Кому потрібні монети, є декілька тис, пишіть
Добрий день мені потрібно 5 монет.Кому потрібні монети, є декілька тис, пишіть
Добрий день. Можете поміняти 407 грн на монети?Міняю монети на ГРН (укр картки або по курсу в USDT)
Не знаю, як тут писати в особисте - мені потрібно 250 монетКому потрібні монети, є декілька тис, пишіть одразу в особисті повідомлення
Необходимо 50 монет. Оплата с моно.Кому потрібна допомога з монетами - звертайтесь.
Приймаю переказ на моно, після цього відправляю монети.
Необходимо 50 монет. Оплата через моно.Обміняю монети на гривні. В наявності 936 монет.
Картка монобанка 4441111131884185
Вітаю. Можете мені 100 монет продати? Дякую.Обміняю монети на гривні. В наявності 936 монет.
Картка монобанка 4441111131884185
продам 690 монет. актуально?Витаю можу зробити платіж на USDT TRC-20...Куплю монети
сюда мне для обмена напишите и сразу скиньте адрес куда переводитьпродам 690 монет. актуально?
Тільки зараз побачив Вашу відповідь. Хочу реалізувати 1100монет, актуально?сюда мне для обмена напишите и сразу скиньте адрес куда переводить
Необходимо 100 монет. Оплата с моноКому потрібні монети, є декілька тис, пишіть одразу в особисті повідомлення
2000 монет потрібно - куди перевести?Кому потрібні монети, є декілька тис, пишіть
@Марко не знаю, як тут написати в особисті. Треба 2000 монетКому потрібні монети, є декілька тис, пишіть одразу в особисті повідомлення
Чи є ще монети на продаж?Кому потрібні монети, є декілька тис, пишіть одразу в особисті повідомлення
Потрібно 400 монетКому потрібна допомога з монетами - звертайтесь.
Приймаю переказ на моно, після цього відправляю монети.