nikolo_inferno86
New member
можу продати на карту приватаДобрий день. Потрібно 505 монет. Поміняйте будьласка хто може
можу продати на карту приватаДобрий день. Потрібно 505 монет. Поміняйте будьласка хто може
по курсу 1 до 1 підходить? я Вам 505 монет, Ви - 505грн. якшо так, я пересилаю монети і пишу реквізити картиТак, підходить приват
(тут були реквізити) Після переказу грошей відпишіть сюди та також повідомте що ви отримали монети від мене.Так, чекаю рекв
Куплю монетыДобрий день, обміняю монети на грн на карту, пишіть в особисті повідомлення
Куплю монеткиДобрий день, обміняю монети на грн на карту, пишіть в особисті повідомлення
Актуально? Можу обміняти на карту ПриватБанкуОбміняю 500 монет на 500 грн, пишіть у приват
Вітаю. Можна купити 100 монеток?Добрий день, обміняю монети на грн на карту, пишіть в особисті повідомлення
скільки вам потрібно монет?куплю монети
можу продати 515 монет. Приймаю оплату тільки на карту привату. Підходить?590 монет
Очікую тоді переказу 515грн (тут були реквізити) після отримання одразу переведу монети
Отримав переказ і перевів монети. Перевіряйте.переказав
скільки продаєте?Продам монети
Вам скільки потрібно?Можу 1000скільки продаєте?
Якщо потрібно більше, можу більшедавайте 1000
монети відправила, переказ отримала.16:44 1000
1036 монет є на продаж?Вам скільки потрібно?Можу 1000
ці реквізити? -Так, можу продати
Так, можете відправити, я монети переведу.ці реквізити? -
перевіряйтеТак, можете відправити, я монети переведу.
Монети відправилаперевіряйте
Отримав, дякую.Монети відправила
Можете продати 20 монетМонети відправила
Так, можуМожете продати 20 монет
Скиньте мені реквізити в особисті повідомленняТак, можу
Який курс обміну монет?Продаю монети, скільки треба. Пишіть в особисті з темою Куплю монети.
ви пишіть в приватКуплю 50 монет.
Хто може обміняти, напишіть у приват.
ви пишіть в приватПродаю монети, скільки треба. Пишіть в особисті з темою Куплю монети.
не можу вам написати в приват напишіть ви меніПродаю монети, скільки треба. Пишіть в особисті з темою Куплю монети.
500 монетскільки вам потрібно монет?
Скільки потрібно?доброго ранку, куплю монети
300Скільки потрібно?
Можу перевестиДоброго дня, потрібно 430 монет, в кого можливо придбати.