моя улюблена програма тренувань - курс армія.
Навіщо тобі курс"армія"
за допомогою цієї програми Ти збільшиш кількість підтягувань мінімум до 25 повторень, навіть, якщо зараз 0, станеш швидше бігати дистанцію 100 метрів, човниковий біг. А також такі дистанції як 1,3,5,10 км для здачі Фізо
станеш витривалішими, так як програма складається тільки з функціональних вправ, які нереально прокачають твою фізуху.
Особисто від мене. Дану програму я створював для військовослужбовців і для тих, кому потрібно здавати Фізо. Але її полюбили звичайні люди, спортсмени і навіть збірники з волейболу програма вогонь коли почнете тренуватися по ній, зрозумієте про що я писав
Подібна інформація
Програма розрахована мінімум на 5 тижнів (від 5 тижнів до 5 місяців)
Програма виконується онлайн і залишається з вами на 2,5 роки.
Ви не прив'язані до місця і часу-тренуєтеся де завгодно і коли завгодно.
Всі вправи в програмі виконуються зі своєю вагою! Є кілька винятків, але обладнання, яке там використовується є в кожному куточку світу Без перебільшень!
Вартість такої програми 2990₽
Отримуєте програму відразу після її покупки
Щоб отримати програму по акції пиши мені в дірект цю фразу"ХОЧУ в армію"
P. S. не переплутай мене з військкомом, а то у нього свій курс (жарт топ )
Навіщо тобі курс"армія"
за допомогою цієї програми Ти збільшиш кількість підтягувань мінімум до 25 повторень, навіть, якщо зараз 0, станеш швидше бігати дистанцію 100 метрів, човниковий біг. А також такі дистанції як 1,3,5,10 км для здачі Фізо
станеш витривалішими, так як програма складається тільки з функціональних вправ, які нереально прокачають твою фізуху.
Особисто від мене. Дану програму я створював для військовослужбовців і для тих, кому потрібно здавати Фізо. Але її полюбили звичайні люди, спортсмени і навіть збірники з волейболу програма вогонь коли почнете тренуватися по ній, зрозумієте про що я писав
Подібна інформація
Програма розрахована мінімум на 5 тижнів (від 5 тижнів до 5 місяців)
Програма виконується онлайн і залишається з вами на 2,5 роки.
Ви не прив'язані до місця і часу-тренуєтеся де завгодно і коли завгодно.
Всі вправи в програмі виконуються зі своєю вагою! Є кілька винятків, але обладнання, яке там використовується є в кожному куточку світу Без перебільшень!
Вартість такої програми 2990₽
Отримуєте програму відразу після її покупки
Щоб отримати програму по акції пиши мені в дірект цю фразу"ХОЧУ в армію"
P. S. не переплутай мене з військкомом, а то у нього свій курс (жарт топ )
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CO14O2DDvqt/