Що нового?

Набір учасників Курс для тих, хто хоче стати шаленою імператрицею. Тариф сама розберуся (Алла Романова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2942 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 52.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
про що цей курс?
Дайте відповідь на ряд питань:
● Одяг є, а надіти нічого?
● Сидить вона не так, як хотілося б? Підкреслює вади і робить вас візуально ширше і нижче?
● Ви не вмієте складати образи, всі ваші луки нудні і одноманітні?
● У вас різко змінився спосіб життя і тепер вам нічого надіти?
● У магазині Ви губитеся, не бачите потрібного і в підсумку виходите або без покупок, або з тим, що так і буде висіти з цінником?
● У вас взагалі є речі з цінниками, або зовсім нові, які ви жодного разу не наділи? А ви рахували їх загальну вартість? Ні?
І не треба, просто приходьте на курс ♥

Мій курс допоможе вирішити ці та інші проблеми, якщо ви готові вчитися новому!
Я вас чекаю! Це буде захоплююча подорож!

Блок 1
Привітання та психологія
Відеоурок від психолога з домашнім завданням.
Мета: заглянути в себе, зрозуміти свою цінність, прийти до гармонії з внутрішнім світом

Блок 2
Фігури
Розберемося з типами фігур. Навчимося візуально коригувати всі нюанси. Розберемося в архітектурі і крої одягу. Один з найважливіших блоків!

Блок 3:
Колір
За кілька уроків ми навчимося поєднувати одяг за кольором, поговоримо про цветотипирование і дізнаємося, як важливо вміти будувати гармонійні колірні поєднання

Блок 4
Базовий гардероб
Моя улюблена тема! Тут ми з вами навчимося складати ахуенама образи з найпростіших речей! Дізнаємося що таке база і як її правильно зібрати

Блок 5
Аксесуари
Дуже важливий блок, як і всі попередні, втім! Світ аксесуарів відкриє для вас нові горизонти! Ви навчитеся за допомогою цих милих дрібничок перетворювати будь-який образ!

Блок 6
Гардеробні пристрасті
Блок, в якому ми з вами поговоримо про те, як керувати вмістом вашого гардеробу! Навчимося його ревізувати, складати Шопінг лист і це буде круто!

Блок 7
Шопінг і примірка
А тут я поділюся з вами особистими лайфхаками про те, як правильно ходити по магазинах і не накупити купу мерди

Блок 8
Складання капсули і Total look
У цьому блоці ми навчимося складати гардеробні капсули на будь-який випадок. А ще складати Total look з" складних " речей

Блок 9
Образи для різних життєвих ситуацій
Організація тематичного гардеробу:
✓ Вечірки/Тусе
✓ Робота/навчання
✓ Співбесіда
✓ Фотосесія та ін

цей курс створений особисто мною, його мета-навчити кожну з нас дивитися на себе іншими очима! Психологічна складова-найважливіший пункт навчання!

Курс максимально концентрований, тут зібрані всі мої знання з області стилю і візуальної корекції фігури. Завдяки йому ви навчитеся розбиратися у всіх нюансах світу одягу від базового гардероба до складання гардеробних капсул!

що вас чекає?
  • 9 навчальних модулів
  • 25 відеоуроків
  • кожен відеоурок максимально інформативний без зайвої води
  • наочні приклади і схеми розборів
  • Чек-листи з купою корисної інформації, які залишаться з вами
  • домашні завдання: ось їх, мої крихти, пропускати не варто! Бо практика-найцінніше в будь-якому навчанні!
Блок 1
Привітання та психологія
Відеоурок від психолога з домашнім завданням.
Мета: заглянути в себе, зрозуміти свою цінність, прийти до гармонії з внутрішнім світом

Блок 2
Фігури
Розберемося з типами фігур. Навчимося візуально коригувати всі нюанси. Розберемося в архітектурі і крої одягу. Один з найважливіших блоків!

Блок 3:
Колір
За кілька уроків ми навчимося поєднувати одяг за кольором, поговоримо про цветотипирование і дізнаємося, як важливо вміти будувати гармонійні колірні поєднання

Блок 4
Базовий гардероб
Моя улюблена тема! Тут ми з вами навчимося складати ахуенама образи з найпростіших речей! Дізнаємося що таке база і як її правильно зібрати

Блок 5
Аксесуари
Дуже важливий блок, як і всі попередні, втім! Світ аксесуарів відкриє для вас нові горизонти! Ви навчитеся за допомогою цих милих дрібничок перетворювати будь-який образ!

Блок 6
Гардеробні пристрасті
Блок, в якому ми з вами поговоримо про те, як керувати вмістом вашого гардеробу! Навчимося його ревізувати, складати Шопінг лист і це буде круто!

Блок 7
Шопінг і примірка
А тут я поділюся з вами особистими лайфхаками про те, як правильно ходити по магазинах і не накупити купу мерди

Блок 8
Складання капсули і Total look
У цьому блоці ми навчимося складати гардеробні капсули на будь-який випадок. А ще складати Total look з" складних " речей

Блок 9
Образи для різних життєвих ситуацій
Організація тематичного гардеробу:
✓ Вечірки/Тусе
✓ Робота/навчання
✓ Співбесіда
✓ Фотосесія та ін
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/romanova.blog/

Угорі