Курс фотографии «Мобильный художник». Тариф Продвинутый (Вика Смоляницкая)
Я створила методику, настільки зрозумілу і просту, що її легко освоїть будь-яка людина. Основу мого курсу мобільної фотографії становлять вічні та завжди актуальні принципи фотомистецтва, які просто не можуть вийти з моди.
Як тільки ви завершите курс, ваші досягнення просто вразять вас: якість ваших фотографій суттєво покращиться. Отримані вміння та знання ви зможете ефективно застосовувати у різних сферах вашого життя та роботи. Ваші подруги та колеги захоплено захоплюватимуться вашими фотографіями, які будуть на рівні професійних робіт.
Давайте подивимося, що за уроки вас чекають:
70 відео-уроків
730 хвилин
Детальна програма:
Продавець:
Сучасні мобільні телефони – це справжнє диво техніки, яке завдяки своїй популярності та досконалості може змагатися навіть із деякими професійними камерами. Вам не доведеться нічого купувати додатково, у вас вже все є, телефон - це просто фантастичний інструмент, який значно полегшує роботу фотографа-початківця. Вам просто потрібно навчитися керувати цим чаклунством і робити приголомшливі фотографії прямо з вашого мобільного телефону!Я створила методику, настільки зрозумілу і просту, що її легко освоїть будь-яка людина. Основу мого курсу мобільної фотографії становлять вічні та завжди актуальні принципи фотомистецтва, які просто не можуть вийти з моди.
Як тільки ви завершите курс, ваші досягнення просто вразять вас: якість ваших фотографій суттєво покращиться. Отримані вміння та знання ви зможете ефективно застосовувати у різних сферах вашого життя та роботи. Ваші подруги та колеги захоплено захоплюватимуться вашими фотографіями, які будуть на рівні професійних робіт.
Давайте подивимося, що за уроки вас чекають:
70 відео-уроків
730 хвилин
Детальна програма:
Продавець:
https://mobilephotography.ru/page0
Останнє редагування модератором: