Курс граматики -19 січня Сб і нд 15:00 (28 уроків)
Сильний онлайн-курс, який триває 3 місяці. Закриває всі проблеми з граматикою назавжди.
коротко про курс
Сильний онлайн-курс, який триває 3 місяці. Закриває всі проблеми з граматикою назавжди.
коротко про курс
- Курс ставить сильну граматику і глибоке розуміння логіки мови. Стартовий рівень значення не має.
- багатьом подобаються мої уроки на youtube. Відповідально заявляю, що курс вище за якістю та ефективності, ніж багато моїх відео.
- Курс йде 28 занять (3 місяці). 2 заняття на тиждень, по 90-120 хвилин кожне. Я завжди працюю тільки на результат, тому фіксованого часу у занять немає. Заняття проходять у форматі вебінарів (загалом, як мої відео на Youtube, тільки в реальному часі).
- вартість за всі 28 занять - 9500 руб. (приблизно 340 руб. за заняття).
- Курс починається з самих основ, і на виході випускники вміють складати пропозиції типу: "She might have been at home" або "She isnt ok with us being late that often", що є досить високим рівнем. Однак цінність курсу не в подібній просунутій граматиці, а в тому, що ви нарешті опануєте традиційно "проблемними" темами: Артиклями, Present Perfectом, Герундієм, причастям, і іншими.
- всій прикладній граматиці. Іншими словами, після курсу відпадає необхідність далі вчити граматику. Конкретні теми перераховані праворуч
- крім цього, можна навчитися впевнено висловлювати свої думки англійською, тобто, створити хорошу основу для говоріння. Але це для тих, хто буде вирішувати практикум. (це не обов'язкова частина курсу, але рекомендована, повністю безкоштовна)
на який рівень розрахований курс?- на будь - який, в тому числі, на початківців. Пояснення будуть зрозумілі як початківцям, так і досвідченим. У курс покладена вся граматика з самих основ і до тем просунутого рівня включно. Курс рекомендується пройти всім, незалежно від рівня, тому що я навчаю майже всього, що знаю сам. Але пам'ятайте, що кожен урок побудований на матеріалі попередніх уроків. Пропустили-дивіться в записі відразу, не відкладайте.
- Якщо ви вже маєте багато досвіду в мові, то на перших 5-6 уроках може бути трохи легко. Незважаючи на це, їх обов'язково треба відвідати. На кожному уроці є багато важливих дрібниць, які буде дуже прикро пропустити.
- так, кожен урок, протягом усього курсу. Відповіді на питання зазвичай після уроку (якщо не по темі). Виправлення-відразу. Помилки та виправлення є важливою частиною будь - якого навчання.
- зубрити не доведеться жодного разу, це, найчастіше, неефективно.
- заняття-дуже цікаві, пролітають непомітно. Багато учасників курсу це відзначають у своїх враженнях
- інтерес створюється за рахунок того, що доводиться думати, обговорювати, разом формулювати правила.
- закінчив МДУ, філологічний факультет.
- рівень мови-С2, (це на 1 вище advanced) цей рівень отримав в 2014-му, здавши Кембриджський іспит Cambridge roficiency. Є сертифікат.
- викладаю 7 років
https://privatelink.de/?https://www.dmitry-kolesnikov.com/