Що нового?

Придбаний Курс по дропшиппінгу (Біахеза) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 12400 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Tali Tali
Статус: Набір учасників
Внесок: 496 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Tali

Организатор
Full Dropshipping Course
Автор: Biaheza
Перекладач: Tali
Обсяг матеріалу: 2,94 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу

Дата готовності - 10.01.2026

Full Dropshipping Course
(Biaheza)
Приклад учня який заробив $4,637 на дропшипінгу за допомогою цього курсу

Покрокове відео-посібник, у якому я пояснюю весь процес створення, маркетингу та масштабування магазинів дропшиппінгу Shopify у сучасних умовах електронної комерції.

ДЛЯ КОГО ЦЕЙ КУРС:

Моя головна мета цього курсу — допомогти вам зробити перший великий прорив у дропшиппінгу, оскільки я щиро вірю, що цей етап є найбільшою перешкодою, і саме на ньому більшість людей, які пробують дропшиппінг, зазнають невдачі. Після того, як ви досягнете першого успіху в дропшиппінгу, він часто стає експоненціальним, оскільки ви починаєте розуміти, чому все працює так, як працює, і може повторити ваші початкові результати. Саме тому я створив курс, орієнтований на людей, які тільки починають займатися дропшиппінгом або вже пробували його раніше, але не досягли успіху. Я намагаюся якомога краще пов’язати всі точки для вас і показати, що вам насправді потрібно зробити, щоб досягти успіху в цій унікальній можливості
для бізнесу!!

Це скріншот з одного з моїх найкращих магазинів, як бачите, я не просто фокусуюся на швидкому заробітку, бо цей магазин працює понад рік і досі приносить близько $50,000 на місяць!

В курсі я точно розкриваю, як я запустив цей дропшипінг-магазин і як дублюю ці результати з новими магазинами, які запускаю сьогодні!

Це найвідвертіший контент, який я коли-небудь випускав, бо я навіть розкриваю деякі зі своїх особистих найпродаваніших продуктів.

Мій процес запуску цих магазинів щоразу приблизно однаковий, тому ви можете використовувати ці точні кроки для запуску свого.

В курсі я розповідаю про обидві мої стратегії маркетингу тематичних сторінок у Facebook та Instagram. Цей конкретний магазин рекламувався виключно через Instagram тематичні сторінки!

https://biaheza.teachable.com

Останнє редагування модератором:
Угорі