Креслення для дизайнера інтер'єрів
На курсі Ви дізнаєтеся про мої принципи створення креслень: яку інформацію необхідно розміщувати в робочому проекті, що потрібно будівельникам в кресленнях від дизайнера, якими знаннями варто керуватися.
що буде на курсі?
- коректно подаємо інформацію на кресленнях: розбираємо на реальних прикладах наповнення і склад креслень для успішної реалізації проекту
- коли дизайнер стає професіоналом? Баланс між продуманим технічним наповненням проекту і естетикою інтер'єру.
- занурюємося в тему: в відеоуроках торкнемося технічні нюанси-як правильно розрахувати товщину ГКЛ стіни, які види розеток бувають, особливості вбудовування колекторних вузлів і електричних щитів-скільки місця потрібно?
- протягом оглядів креслень будуть представлені додаткові слайди з описом процесів, що відбуваються на будівництві, щоб Ви краще розуміли, що важливо відобразити в проекті
- вступне відео. Знайомство, організаційні моменти, особливості курсу
- Модуль 1: Базові креслення. Обмірний план, План демонтованих конструкцій, План споруджуваних конструкцій
- Модуль 2: Планування. Будівельний план, План розстановки меблів
- Модуль 3: перекриття. План підлогових покриттів, План обробки стель
- Модуль 4: Електрика. План електроустановочних виробів, План освітлення
- Модуль 5: комунікації. План розміщення висновків комунікацій/вентиляції
- Модуль 6: розгортки. Урок по кресленнях розгорток приміщень
- Бонус: креслення специфікацій. Урок по кресленнях специфікації кухні і специфікації дверей
- Онлайн зустріч "Питання-відповідь". Відповіді на питання в онлайн-форматі
Початківці дизайнери
◘ Знаю, що мої креслення не інформативні для реалізації проекту на будівництві
Опас побоююся фінансової відповідальності за недоліки в кресленнях
◘ "Плаваю" в базових моментах: товщина штукатурки/розведення сантехніки, тому боюся спілкуватися з будівельниками
Практикуючі дизайнери
◘ Завжди корисно подивитися на досвід колег
◘ Хочу порівняти свої креслення і переконатися, що роблю на рівні
◘ На практиці не сильно занурююся в будівельні процеси, а вони можуть дати багато корисної інформації для більш точного проектування
Креслярі
◘ Дизайнери відправляють ТЗ на креслення, а я хочу знати технічну сторону процесів, які потрібно відображати в проекті
◘ З перших вуст почути побажання дизайнера про наповнення креслень-це дуже цінно!
https://privatelink.de/?https://chemelova.ru/page4#form