Що нового?

Набір учасників Курс по мінету і мануальним пестощів. Тариф Корольова (Іван Лутков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1434 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 106.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
розкрий психологію інтимної близькості і стань тією, яку буде обожнювати в ліжку будь-який чоловік

які з цих тверджень вам відгукуються?

1. Хочу урізноманітнити інтимне життя, спробувати з партнером щось нове, але не знаю, що саме
  2. Секс став рутиною і замість яскравих емоцій і близькості навіває механічну нудьгу
  3. Мені здається, що я не дуже хороша в ліжку, відчуваю скутість і іноді гублюся, як зробити партнеру приємно
  4. Мені цікаво вивчити нові прийоми і практики, але соромлюся і переживаю — раптом не вийде
  5. Хочу бути розкутіше, розумію, що втрачаю багато задоволення, але не можу побороти сором і відчуття, що секс — це неправильно, непристойно
  6. Пристрасть у відносинах згасає, сексу стало менше, почуття, що ми віддаляємося один від одного
  7. Хочу бути "поганою дівчиною", експериментувати в ліжку, але не впевнена, що партнер підтримає
Застарілі стереотипи, нав'язані комплекси і відсутність знань про своє тіло і тіло партнера народжують невпевненість і невміння розкрити свій внутрішній потенціал. Це одна з причин скутості і сорому. Причому не тільки в ліжку, але і в інших сферах життя. Давайте приберемо ці блоки раз і назавжди.

КУРС для ВАС, якщо:
  • ви впевнена в собі коханка, вже багато пробували і хочете довести свою сексуальну майстерність до досконалості
  • ви любите експерименти в ліжку, знаєте кілька технік, але жадаєте дізнатися і пробувати ще більше
  • ви хочете урізноманітнити своє сексуальне життя і не розумієте, з чого почати
  • всі уроки записані в професійній студії за участю моделі
  • ведучий курсу пояснює, що треба робити, а модель показує як
  • техніки зняті крупним планом, щоб ви могли все детально розглянути
  • Уроки будуть в запису, тому Ви зможете дивитися їх в будь-який зручний для вас час, а також поставити на паузу або переглянути, якщо щось буде незрозуміло

ваш РЕЗУЛЬТАТ після курсу

Станете відчувати себе більш впевнено і розкуто. Більше ніякої незручності і недосвідченості
    Розкутість
    Виведете свою сексуальну майстерність на новий рівень і значно розширите арсенал чудової коханки, щоб доставляти і отримувати ще більше задоволення
    Сексуальність
    Налагодьте духовну близькість з партнером через тілесний зв'язок і обмін сексуальною енергією
    Близькість
    У сексі з'являться нові емоції і відчуття, яких ви не відчували раніше
    Відчуття
    Відкриєтеся для партнера з іншого боку і станете першою, з ким він відчув такі відчуття
    Відкритість
    Секс перестане бути рутиною на" трієчку", а перетвориться в жарку і пристрасну гру
    Пристрасть

Блок 1 Психологія минета (причини, що викликають блоки, затискачі і страхи перед минетом і як звільнитися від них, як отримувати задоволення від минета і ін.)
    Блок 2 Ось так от не треба
    (помилки, міфи та ін.)
    Блок 3 треба ось так
    Блок 4 мануальні техніки (техніки, про лубриканти та ін.)
    Блок 5 Оральні техніки (пози, глибоке горло та ін.)
    Блок 6 Керівництво по кунілінгусу

https://privatelink.de/?https://bestlovercourse.ru/course#course

Угорі