розкрий психологію інтимної близькості і стань тією, яку буде обожнювати в ліжку будь-який чоловік
які з цих тверджень вам відгукуються?
КУРС для ВАС, якщо:
які з цих тверджень вам відгукуються?
- Хочу урізноманітнити інтимне життя, спробувати з партнером щось нове, але не знаю, що саме
- Секс став рутиною і замість яскравих емоцій і близькості навіває механічну нудьгу
- Мені здається, що я не дуже хороша в ліжку, відчуваю скутість і іноді гублюся, як зробити партнеру приємно
- Мені цікаво вивчити нові прийоми і практики, але соромлюся і переживаю — раптом не вийде
- Хочу бути розкутіше, розумію, що втрачаю багато задоволення, але не можу побороти сором і відчуття, що секс — це неправильно, непристойно
- Пристрасть у відносинах згасає, сексу стало менше, почуття, що ми віддаляємося один від одного
- Хочу бути "поганою дівчиною", експериментувати в ліжку, але не впевнена, що партнер підтримає
КУРС для ВАС, якщо:
- ви впевнена в собі коханка, вже багато пробували і хочете довести свою сексуальну майстерність до досконалості
- ви любите експерименти в ліжку, знаєте кілька технік, але жадаєте дізнатися і пробувати ще більше
- ви хочете урізноманітнити своє сексуальне життя і не розумієте, з чого почати
- всі уроки записані в професійній студії за участю моделі
- ведучий курсу пояснює, що треба робити, а модель показує як
- техніки зняті крупним планом, щоб ви могли все детально розглянути
- Уроки будуть в запису, тому Ви зможете дивитися їх в будь-який зручний для вас час, а також поставити на паузу або переглянути, якщо щось буде незрозуміло
ваш РЕЗУЛЬТАТ після курсу
Станете відчувати себе більш впевнено і розкуто. Більше ніякої незручності і недосвідченості
Розкутість
Виведете свою сексуальну майстерність на новий рівень і значно розширите арсенал чудової коханки, щоб доставляти і отримувати ще більше задоволення
Сексуальність
Налагодьте духовну близькість з партнером через тілесний зв'язок і обмін сексуальною енергією
Близькість
У сексі з'являться нові емоції і відчуття, яких ви не відчували раніше
Відчуття
Відкриєтеся для партнера з іншого боку і станете першою, з ким він відчув такі відчуття
Відкритість
Секс перестане бути рутиною на" трієчку", а перетвориться в жарку і пристрасну гру
Пристрасть
Блок 1 Психологія минета (причини, що викликають блоки, затискачі і страхи перед минетом і як звільнитися від них, як отримувати задоволення від минета і ін.)
Блок 2 Ось так от не треба (помилки, міфи та ін.)
Блок 3 треба ось так
Блок 4 мануальні техніки (техніки, про лубриканти та ін.)
Блок 5 Оральні техніки (пози, глибоке горло та ін.)
Блок 6 Керівництво по кунілінгусу
https://privatelink.de/?https://bestlovercourse.ru/course#course