Курс по натальной астрологии. Натальная астрология. 1 модуль, 2018-2019 (Павел Дементьев)
Чому працює астрологія InGenium?
В інтернеті, книгах є безліч трактувань планет у знаках, Будинків, аспектів. На навчальних курсах годинами вивчають становище планет у знаках. Але ніхто не вчить синтезу, живого аналізу. Часто виходить так, що після курсу Ви знаєте всі астрологічні трактування, а застосувати їх не можете. Особливо коли працюєте із живою людиною. Ви не знаєте з чого розпочати аналіз. У карті є безліч суперечливих факторів, і ви не розумієте, як їх об'єднати. А шаблонні значення часто далекі від реальності. Знайомо?
На курсі ви не почуєте жодне затерте книжкове астрологічне значення. Наприклад, Ви знали, що опозиція Урана до Венери дає схильність закуповуватися про запас, перш ніж я хочу щось купити - довго думаю і розраховую. А зовсім не марнотратство, як часто пишуть в інтернеті.
На курсі ви дізнаєтесь:
Техніки кластерної астрології, точного аналізу та синтезу
Як працювати з питаннями кохання та стосунків
Як застосувати медичну астрологію
Техніки бізнес та фінансової астрології, профорієнтація
Техніки особистісного зростання. Астропсихологія, як працювати з блоками, страхами
Техніки корекції та способи опрацювання напружених аспектів, планет або Будинків
Тривалість 1 модуля - 2 місяці.
Модуль 1
Основи читання натальной карти.
Знак. Удома. Півсфера. Стихія. Аспект. Поразка, гармонійність і сила.
Кластери планет, знаків
Особисті Планети: Сонце, Місяць, Меркурій, Венера, Марс.
Диспозиція. Рецепція. Ретроградність.
Соціальні планети Юпітер і Сатурн
Вищі планети Уран, Нептун, Плутон
Ліліт, Північний і Південний вузли.
Мажорні аспекти
Спалення, стелліум
Повний портрет особистості. Мотивація. Блок. Страх. Місія і призначення людини.
Астрологія особистості
17 занять
У першій частині ми вивчаємо основи астрології, планети, знаки, аспекти, будинки. Що працює на практиці. Ніяких заїжджених значень. На цьому етапі ви навчитеся точно складати психологічний портрет людини. Ви будете знати що таке сильна, уражена планета.
Фактично було 18 занять.
http://ingenium.tilda.ws/natal-2
Останнє редагування модератором: