курс з обробки
ідеальний для новачків.
Короткі, але змістовні текстові та відеоуроки, необхідні матеріали, psd-файли і исходники!
А ще, ви можете мені писати і уточнювати, якщо щось не зрозуміло або, якщо не виходить, а так само, ділитися результатами!
Ви знайдете навички і отримаєте інструменти, завдяки яким, ви зможете створити свою впізнавану обробку.
Мене звуть Влада Биліч.
Я ДИТЯЧИЙ і сімейний фотограф, який не тільки знімає, але і викладає!
Мої учні знаходяться в різних країнах і навіть навчають самі!
Мої роботи опубліковані в російських, американських, французьких і чеських журналах.
Проводжу зйомки і навчаю в Краснодарі та інших містах.
Фотографія-невід'ємна частина нашого життя, за допомогою якої ми створюємо історію, зупиняємо миті!
Я вірю в те, що кожна мить безцінна!
Я люблю природне світло і вважаю за краще знімати з ним!
Мені дуже важливо, щоб ви насолоджувалися процесом зйомки, занурилися в атмосферу сімейного тепла і любові. Не думайте про стороннього в цей момент, не поспішайте, розслабтеся, довіртеся мені і тоді ми отримаємо цінні і душевні знімки!
ідеальний для новачків.
Короткі, але змістовні текстові та відеоуроки, необхідні матеріали, psd-файли і исходники!
А ще, ви можете мені писати і уточнювати, якщо щось не зрозуміло або, якщо не виходить, а так само, ділитися результатами!
Ви знайдете навички і отримаєте інструменти, завдяки яким, ви зможете створити свою впізнавану обробку.
Мене звуть Влада Биліч.
Я ДИТЯЧИЙ і сімейний фотограф, який не тільки знімає, але і викладає!
Мої учні знаходяться в різних країнах і навіть навчають самі!
Мої роботи опубліковані в російських, американських, французьких і чеських журналах.
Проводжу зйомки і навчаю в Краснодарі та інших містах.
Фотографія-невід'ємна частина нашого життя, за допомогою якої ми створюємо історію, зупиняємо миті!
Я вірю в те, що кожна мить безцінна!
Я люблю природне світло і вважаю за краще знімати з ним!
Мені дуже важливо, щоб ви насолоджувалися процесом зйомки, занурилися в атмосферу сімейного тепла і любові. Не думайте про стороннього в цей момент, не поспішайте, розслабтеся, довіртеся мені і тоді ми отримаємо цінні і душевні знімки!
https://privatelink.de/?https://vladabylich.ru/shop/kurs-po-obrabotke