Що нового?

Придбаний Курс по товарному бізнесу «Формула Товарки» (Віталій Комаха)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 20000 ГРН
Учасників: 1 з 50
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Віталій Комаха

16-річний товарщик, який заробив на машину за 800.000 грн, продаючи товари, які виробляються в Україні

Привіт, мене звати Віталій Комаха, я є засновником Курсу по Товарному Бізнесу «Формула Товарки», а також розвиваю свій Ютуб Канал «Віталій Комаха». На цьому каналі я ділюсь своїм досвідом роботи у ніші Товарного Бізнесу і створюю різні корисні відео для новачків та твердих підприємців у сфері Онлайн Бізнесу. На моєму каналі багато порад

Як 16-річний Віталік вивів Івана Івановича на дохід в 70$/день.
Та як Іван Іванович заробив на ноутбук 2023 року за 16 днів! Відео, що надихає та показує, що вік не є перешкодою для досягнення фінансового успіху!

Машина за 800.000 грн в 16 років на товарці

Перш ніж, я злиюсь з десятками експертів, які викладають свої машини в Інстаграм, я хочу внести чуть-чуть конкретики.

За останній місяць я відправив більше 1650 посилок.

Мій середній чек — це всього 300 грн, а собівартість це 80-100 грн.

Як така дешева собівартість?

Бо я НАПРЯМУ працюю з українськими виробниками, де беру товар за собівартістю всього 80-100 грн.

Таким макаром, я можу відправляти сотні відправок за день, бо мої товари дуже «широкі» та доступні.

За квітень я відправив товарів з загальною націнкою на 335 000 грн.

Витратив на рекламу я 3100$

Чистими: 335 000 - (3100*40) - 42к (колл-центр) = 172 000 грн

Тобто, це 4400 $ чистими за минулий місяць з товарки.

Тепер найважливіше

‼ Я хочу з поділитись з вами як мені вдається заробляти на таких доступних товарах і шукати виробників в Україні.

Напишіть в коментарях слово «Завод» і я скину 5 уроків по тому, як зайти в товарку по моїй моделі.

В перших уроках я для новачків розкажу про те, як стартанути в товарці!

В другій частині — я на практиній частині покажу, як я знаходжу постачальників і українські заводи з якими працюю.

🫵А саме головне це те, що після кожного уроку буде домашнє завдання, яке за тобою перевірять мої куратори!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd83FZg321Kk3hLt4WxJd7NcQfSh63q8wCXXjn6881-YD18qQ/viewform https://www.instagram.com/vitaliy_komakha/

Угорі