Що нового?

Придбаний Курс по відносинам (Аміран Сардаров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6986 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 105.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

До того, як стати успішним відеоблогером, Аміран займався спокушанням і індивідуально тренував хлопців. Один з його колишніх учнів пропонує записи його уроків з Аміраном.

Ось, що він пише:

Здоров.
Це мої особисті записи від 2013-2014 року. . Я займався з Аміраном більше року (ми з ним знайомі з 2006)
Всього в курсі близько 60 (!) годин відеозаписів, коштує 5000 руб. відеозаписи зроблені не так, як на Ютубі(не з фоновою картинкою), а з нормальним скрином з екрану компа, де ми розглядаємо обговорюваних баб

Охоплені напевно всі теми, від знайомства до сексу Сам я б точно до того, що розповідав Аміран, не дійшов би. Мені дуже допомогло
Зміст конкретно не скажу, але в цілому там крім діалогів, ще обговорення записів з побаченням та інших складнощів. Тобто структури як такої немає, тому що ми розбирали теми і проблеми в міру їх виникнення. Як спілкуватися з з нахабними, як натиснути якщо ламається і не хоче додому їхати і т .п. Все розжовано максимально.Все зрозуміло і може бути застосовано на практиці.

Щоб було зрозуміло в якому порядку це слухати, всі записи я розбив на 4 частини:
Частина 1 присвячена в основному сайту знайомств(як анкету зробити, як листуватися і т.п) і там приблизно 20 файлів де ми обговорюємо на прикладі різних баб. Так що порядок не особливо важливий
Частина 2 більше акцент на побачення. Як себе вести з різними типами баб.Знову ж таки багато файлів, і ми все це обговорюємо
Частина 3 -це обговорення відносин, коли щось починає зав'язуватися і складатися.Як продавлювати, як додому відвозити, як зливати
Частина 4 - приблизно те ж саме, що і в 3-й але більше нюансів
У Instagram Жан продає ці матеріали за 4000 рублів.

https://privatelink.de/?https://www.youtube.com/channel/UCeSFUgqotWE2XiNiyFJn38A

Угорі