Що нового?

Придбаний Курс по зйомці і монтажу "Premium". Тариф Самостійно (Влада Гармаш)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4302 ГРН
Учасників: 2 з 34
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 131.6 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Курс по съёмке и монтажу «Premium». Тариф Самостоятельно (Влада Гармаш)

Що таке PREMIUM
це великий професійний курс по зйомці і монтажу відео. Все, що вам потрібно – мобільний телефон. Навчання проходять діти від 8 років і дорослі старше 50 років.

15 модулів і більше 70 уроків
від бази до професійного рівня в монтажі і зйомках. Курс підходить і для новачків, і для досвідчених фахівців

Формат: записані уроки
дивіться і переглядайте уроки в будь-який час, коли Вам зручно, необмежену кількість разів

100% гарантія або повернення грошей
гарантуємо, що ви навчитеся монтувати, якщо виконаєте всі домашні завдання, якщо ні – повернення грошей

у додатку та на комп'ютері
як вам комфортно – так і дивіться уроки, у нас є моб. додаток і Версія для комп'ютера

Модуль №1. Без зайвих сюсю-мусю-відразу до справи
У першому модулі знайомимося з додатком, в ньому будемо монтувати 95% всіх відео – додаток VN. Воно безкоштовне, є на Android і IOS (є платна версія, але її не потрібно купувати). Вивчаємо функціонал і інструменти додатки, знайомимося з його можливостями. На основі отриманих знань монтуємо перші 5 трендових відео.
  • Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №2. Без музики ніяк. Монтуємо в Біт
Музика-найважливіший інструмент при роботі з відео, без музики неможливо передати атмосферу і донести сенс до глядача. У цьому модулі я розповідаю, де я беру саму класну і атмосферну музику, а також вчу не просто додавати сподобався трек, але і монтувати в Біт. Монтаж в Біт-шалено важливий навик, опанувавши яким вас буде типати, коли вам будуть потрапляти відео з "просто доданої музикою". На моїх исходниках вчимося монтувати відео в Біт музиці, щоб його хотілося переглядати знову і знову.
  • Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №3. Управляємо часом
Що як не робота зі швидкістю надає відео ефектності і дорожнечі? Я обожнюю слоу-мо і часто використовую, я навчу вас завдяки уповільненню створювати дорогу картинку. Ще ми розберемо таймлапс і як правильно з ним працювати, також я розповім як зі звичайного відео двома способами зробити ефект стоп-моушн. Монтуємо перші відео в слоу-мо, тим самим закріплюємо отримані знання.

• Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №4. Ненудна картинка
З якою метою ви б не монтували відео, якщо не розбавити картинку додатковим текстом, фото, стікерами, емодзі або ще одним відео, то глядачеві банально буде нудно і він навряд чи додивиться ролик до кінця. У цьому модулі я навчу монтувати відео, які будуть утримувати увагу вашого передплатника або клієнта. Завдяки роботі з шарами ви зможете додавати на відео будь-який об'єкт. Додатково я покажу 2 додатки зі шрифтами для користувачів IOS і один додаток зі шрифтами для користувачів Android (в додатках частина функцій можна використовувати безкоштовно, решта – платно, підписка на 1 місяць коштує 2-4$).

• Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №5. Ключ до серця абонента
Ми вже навчилися додавати різні елементи в наше відео, в цьому модулі я розповім як змусити їх рухатися. В результаті роботи з анімацією ми навчимося переміщати будь-який об'єкт в потрібному нам напрямку. Уміння працювати з ключами відпрацюємо на одязі, яка у нас буде парити в повітрі – ви ж зможете змусити левітувати будь-який предмет, який відповідає тематиці вашого аккаунта.

• Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №6. Клони: я, я і ще раз я
Клонування-ефект, гарантовано викликає залученість глядача в ваше відео. Круто адже, коли тебе кілька в відео – завдяки такому навику монтажу можна креативно показати себе або свою нішу. У модулі вивчимо різні види клонування-від простого до найскладнішого. Також попрацюємо з інструментом "Маски", що дозволить створити незвичайні ролики з яскравим ефектом.

• Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №7. Голлівуд
Який найпопулярніший інструмент для зйомок фільмів у Голлівуді? Правильно! Хромакей! Що це таке і як з ним працювати – розбираємо в цьому модулі. В уроках ми навчимося просвічувати своє тіло на відео-ефект рентгена, змусимо кольору змінюватися, а також створимо кілька трендових відео з переходами завдяки роботі з хромакеем.

• Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №8. Ти-мій колір
Навіть саме блякле, тьмяне або засвічене відео можна врятувати за допомогою корекції кольору. Ваші фірмові кольори-обличчя вашого блогу. Який колір і за що відповідає, Як підібрати собі кольори і як їх між собою поєднувати, щоб це було не вирви очей – все про квіти в цьому модулі. Додатково я поділюся додатками для кольорокорекції – в них частина фільтрів безкоштовна, інші – платні.

• Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №9. Трендові переходи
Відмінний спосіб не дати глядачеві занудьгувати при перегляді відео-переходи, а якщо це ще й трендові переходи, то вибуховий результат серед ваших передплатників гарантований! Всі отримані знання, як і в кожному модулі, відпрацьовуємо на моїх вихідних матеріалах, або ж на ваших.

• Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №10. Я у мами Fashion-блогер
Якщо у вас є свій магазин одягу, ви стиліст або вам просто подобаються стильні образи, переодягання і красиво виглядати на відео – Цей модуль для вас. А якщо це не про вас-то завжди можна розбавити свою стрічку яскравою переодяганням. Тут вас чекають готові формати, як потрібно знімати і монтувати в стилі Fashion.

• Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №11. Я у мами Beauty-блогер
Свого часу я сама була Beauty-блогером і знімала дуже багато відео в цьому напрямку, а ще завела десятки б'юті-акаунтів в Тікток, на які підписані сотні тисяч людей по всьому світу, тому я точно знаю, що потрібно сьогодні знімати "бьютикам" і як потім монтувати такі відео, щоб вони нікого не залишали байдужими.

• Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №12. Я-експерт, хочу клієнтів і гроші, а не танцюльки
Як себе знімати експерту самому і без команди, як правильно розташувати штатив для зйомки і на що це впливає. 5 цікавих форматів зйомки експертного контенту, який ви зможете відразу ж застосовувати в своєму блозі, без кривлянь і танців. Додатково розповім, як зробити дорогу і красиву картинку, навіть якщо у вас немає підходящого для зйомок інтер'єру. Також поділюся незамінний додатком при зйомці експертних відео.

• Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №13. Клонування рівня "Боженька"
До цього моменту ми навчимося працювати з клонами і робити найскладніші клонування, але в цьому модулі я розповім як монтувати відео з пересічними клонами – а це відразу топ-рівень монтажу. Бонусом дам лайфхак: як знімати себе на тлі найкрасивіших інтер'єрів.

• Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №14. Предметна зйомка
Як знімати і монтувати відео зі своїми товарами, щоб їх хотілося купити, а самі відео волали естетичне задоволення, а не бажання свайпнуть далі. Розбираємо 2 варіанти зйомки: бюджетний і професійний. У цьому модулі крім предметної зйомки знімаємо і монтуємо відео з робочим процесом за комп'ютером.

• Вихідні матеріали
  • Домашнє завдання
Модуль №15. Професія і заробіток
Цей великий модуль для тих, хто надалі планує конвертувати отримані знання в дохід. Тут розглянемо два варіанти зйомки клієнта, я розповім як налаштувати робочий процес з замовником, як правильно скласти всі пазли, щоб ваше взаємодія була легким і комфортним, а не болісним і довгим. Також я поділюся як зрозуміти з чого складається чуже відео, а запрошений експерт закриє всі ваші питання по заробітку і пошуку клієнтів, вас чекає:

- 10 способів як шукати клієнтів для послуг з монтажу і не тільки

- готові скрипти-як побудувати спілкування з клієнтом

- як перейти від спілкування з клієнтом до продажу своїх послуг

- як з БЕЗКОШТОВНОЇ консультації закрити клієнта на свої послуги

https://www.ggarmash.me/premium

Останнє редагування модератором:
Угорі