Що нового?

Придбаний Курс по зйомці зі спалахом і створення об'ємного світла з будь-якими джерелами (Анастасія Зубкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2905 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 215.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 88282

прихований вміст для груп: модератори, Супермодератори, Консультант
Натисніть, щоб розкрити...

Початківці і не дуже Фотографи в роботі зі світлом роблять 1 фатальну помилку - вчаться роботі зі світлом на вулиці або в приміщенні з вікном. Це погано, тому що в такому випадку про управління світлом не йде мова - а тільки про підстроювання під світлові умови. Я кажу це, тому що сама близько 7 років знімала так і нікуди не росла.

Навчитися працювати з будь-яким світлом можна всього на одному джерелі світла, і це не сонце. Вам потрібна всього 1 дешева китайська спалах і багато практики-саме так ви навчитеся керувати світлом і вибудовувати будь-яке світло з будь-якими джерелами, студійними, домашніми, природним світлом. Всього 1 Джерело світла допоможе вам навчитися управлятися хоч з 10 різними джерелами і не зазубрювати ніяких схем, тому що це нісенітниця.

Всі ці фотографії я зробила з найпростішою виносної китайської спалахом-так, ви точно не помилилися! Тут немає іншого освітлення, крім спалаху. Ні сонця, ні штучних джерел постійного світла.

Мені вдається імітувати сонячне світло завдяки простим знанням-як моделювати світло, щоб отримати художню картинку, як налаштовувати спалах, якщо ти не технар і взагалі нічого не розумієш в цих цифрах. В курсі я поділюся всіма цими знаннями, а також розповім, як новачкові підібрати недорогу спалах для зйомок, яке додаткове обладнання знадобиться і багато іншого.

Курс буде зрозумілий як початківцям користувачам імпульсного світла, так і просунутим користувачам - я не розповідаю незрозумілою технічною мовою, а даю систему знань, зручну для сприйняття. Просунуті користувачі порадіють знанню моїх фішок по роботі зі світлом - про це буде багато. Розповім, як потрібно мислити, щоб світло виходило художнім.

Знання, які ви отримаєте на курсі, Ви зможете застосовувати до будь - якого виду зйомки і до будь-якого світла-портретів, натюрмортів, пейзажів, інтер'єрної зйомки, а також студійного світла, кольорового світла, природного світла, постійного світла. Цей курс універсальний!

всього в курсі буде 7 структурованих уроків у відео-форматі, а також в плюс до відео-у вигляді графічних гайдів, посилань на спалахи, синхронізатори та аксесуари, де я детально розберу все, що стосується роботи зі спалахом:
  1. яку спалах вибрати, на які характеристики звертати увагу, як купити недорогу. Плюси і мінуси імпульсного світла - кому і для чого він потрібен, чому користування імпульсом говорить про професіоналізм.
  2. додаткові аксесуари, які знадобляться для роботи зі спалахом - огляд моїх з описом, де взяти такі/як зробити самому.
  3. особливості світла-м'якість, жорсткість, потужність, напрямок. На що вони впливають - покажу з прикладами.
  4. Як налаштувати спалах, навіть якщо ти не технар. Проста система налаштування, після якої починаєш розуміти взаємозв'язки - що на що впливає.
  5. Як зробити художнє світло? Як імітувати світло від вікна? Як робити красиві промені на фото? Розповідаю свою систему роботи зі світлом для портрета і для натюрморту
  6. зйомка-показую на прикладі двох світлових схем з одним і двома джерелами, як вибудовувати світло.
  7. дивимося фото після. Налаштування, які допомагають мені обробляти кадри мінімально.
Курс буде зрозумілий як початківцям користувачам імпульсного світла, так і просунутим користувачам - я не розповідаю незрозумілою технічною мовою, а даю систему знань, зручну для сприйняття. Просунуті користувачі порадіють знанню моїх фішок по роботі зі світлом - про це буде багато. Розповім, як потрібно мислити, щоб світло виходило художнім.

Знання, які ви отримаєте на курсі, Ви зможете застосовувати до будь - якого виду зйомки і до будь-якого світла-портретів, натюрмортів, пейзажів, інтер'єрної зйомки, а також студійного світла, кольорового світла, природного світла, постійного світла. Цей курс універсальний!

всього в курсі буде 7 структурованих уроків у відео-форматі, а також в плюс до відео-у вигляді графічних гайдів, посилань на спалахи, синхронізатори та аксесуари, де я детально розберу все, що стосується роботи зі спалахом:
  1. яку спалах вибрати, на які характеристики звертати увагу, як купити недорогу. Плюси і мінуси імпульсного світла - кому і для чого він потрібен, чому користування імпульсом говорить про професіоналізм.
  2. додаткові аксесуари, які знадобляться для роботи зі спалахом - огляд моїх з описом, де взяти такі/як зробити самому.
  3. особливості світла-м'якість, жорсткість, потужність, напрямок. На що вони впливають - покажу з прикладами.
  4. Як налаштувати спалах, навіть якщо ти не технар. Проста система налаштування, після якої починаєш розуміти взаємозв'язки - що на що впливає.
  5. Як зробити художнє світло? Як імітувати світло від вікна? Як робити красиві промені на фото? Розповідаю свою систему роботи зі світлом для портрета і для натюрморту
  6. зйомка-показую на прикладі двох світлових схем з одним і двома джерелами, як вибудовувати світло.
  7. дивимося фото після. Налаштування, які допомагають мені обробляти кадри мінімально.
https://privatelink.de/?https://anastasiazubkova.ru/mini-kurs-po-rabote-so-vspyshkoj

Угорі