як проходитиме навчання ️
Після початку навчання (29.09.2019) вам висилається перша відео-лекція із завданням, а потім щотижня (в неділю) вам будуть висилатися наступні відеолекції та завдання до них. Протягом тижня ви вивчаєте матеріал і виконуєте завдання. Через тиждень завдання перевіряється мною, вам даються рекомендації та відповіді на виниклі питання. Взаємодія відбувається поштою або особистим повідомленням в ВКонтакте. Ви можете задавати абсолютно будь-які питання по пройденій темі, немає ніяких обмежень на спілкування зі мною. Я завжди відповідаю своїм учням в пріоритетному порядку. Більше того, я підтримую спілкування з учнями і після завершення курсу.
Програма курсу
Перший місяць:
Лекція 1. Головне правило магії. Великий Аркан Магії. Що таке магія. Магічна картина світу. Магічний Договір. Основна символіка магії. Що таке Древо Життя (Сефірот). Перше заклинання.
Лекція 2. Внутрішній світ Мага. Чоловіче і жіноче начала. Розвиваємо біоенергетику і екстрасенсорику. Вивчаємо 7 чакр.
Лекція 3. Чотири основні стихії. Вогонь. Вода. Повітря. Земля. Дух. Ритуальні приналежності. Що таке таттви і як їх використовувати. Використання чотирьох елементів в магічній практиці. Основний ритуал Мага-Ритуал пентаграми.
Лекція 4. Хто такі елементалі і як з ними взаємодіяти. Створення власного духу помічника (сервітора) зі стихійних елементів. Взаємодія з сервітором, його програмування і знищення.
Другий місяць:
Лекція 5. Планетарна магія. Основна символіка. Сім класичних планет. Місяць. Меркурій. Венера. Сонце. Марс. Юпітер. Сатурн. Планети на Дереві Життя. Ритуал гексаграми, як один з найважливіших ритуалів в магії. Використання семи планет для поліпшення життя.
Лекція 6. Древо Сефірот як карта світобудови. Десять сефір. Що таке сефіротична магія. 22 шляхи на Дереві Життя. 22 старших Аркана. Медитації на старші аркани Таро.
Лекція 7. Евокації та Інвокації. Техніка безпеки при спілкуванні з духами. Викликаємо планетарних геніїв і духів.
Лекція 8. Талисманная магія. Різниця між талісманом і амулетом. Як створити талісман. Підбір часу для створення талісмана. Створюємо ескіз свого першого талісмана. Підбираємо матеріали. Створюємо і освячуємо талісман.
Після закінчення курсу видається електронний іменний сертифікат про його проходження.
Після початку навчання (29.09.2019) вам висилається перша відео-лекція із завданням, а потім щотижня (в неділю) вам будуть висилатися наступні відеолекції та завдання до них. Протягом тижня ви вивчаєте матеріал і виконуєте завдання. Через тиждень завдання перевіряється мною, вам даються рекомендації та відповіді на виниклі питання. Взаємодія відбувається поштою або особистим повідомленням в ВКонтакте. Ви можете задавати абсолютно будь-які питання по пройденій темі, немає ніяких обмежень на спілкування зі мною. Я завжди відповідаю своїм учням в пріоритетному порядку. Більше того, я підтримую спілкування з учнями і після завершення курсу.
Програма курсу
Перший місяць:

Другий місяць:

Після закінчення курсу видається електронний іменний сертифікат про його проходження.
https://privatelink.de/?https://vk.com/occultist_magic