в програму курсу додано оновлення:
місяць 1:
програма марафону:
1 тиждень:
вправи на активацію мозку + файл "здорові звички" + файл "дихаємо, щоб стати здоровими назавжди "+ ефір"дихаємо разом"
2 тиждень:
файл " як почати медитувати і навіщо мені це потрібно?"+практика заземлення + практика входження в медитативний стан "буду здоровою" + спілкування з експертом в області медитацій
3 тиждень:
3 практики на опрацювання грошового мислення
4 тиждень "очищення":
практика на звільнення "місця" для нового у своєму житті + практика подяки
- вступна лекція
- практики для вашого здоров'я, енергії, ресурсу і стану душі
- функціональні тренування поодинокі і парні, щоб ви в будь-який момент могли включити "повторюй за мною", коли не встигаєте в зал або домашні тренування хочеться провести з коханим
- відео-розминка і заминка, це важливо для здоров'я
- вебінар від нутриціолога
- онлайн-сесія з автором
- інші корисності і мотивація.
місяць 1:
- 12 унікальних тренувань для дому, спрямованих на схуднення і легкий рельєф м'язів
- сервіс складання унікального меню зі страв від нутриціолога, який дозволяє скласти більше десятка тисяч різних раціонів на необхідну калорійність
- калькулятор підрахунку норми калорій, в залежності від мети
- 70 раціонів харчування на різну калорійність + 7 веганських раціонів від сертифікованого нутриціолога
- відео з озвученою і підписаною технікою виконання для кожної вправи
- перший урок з психології: типи порушення харчової поведінки
- перший урок по догляду за собою: боротьба з целюлітом: техніки масажу
- перший урок по стилю: База і капсула - принципи складання
- чек-листи по кожному уроку від експертів
- 12 унікальних тренувань для дому, спрямованих на схуднення і легкий рельєф м'язів
- сервіс складання унікального меню зі страв від нутриціолога, який дозволяє скласти більше десятка тисяч різних раціонів на необхідну калорійність
- 70 раціонів харчування на різну калорійність + 7 веганських раціонів від сертифікованого нутриціолога
- другий урок з психології: невпевненість в собі і самооцінка
- другий урок по догляду за собою: типи шкіри і догляд по кожному з типів
- другий урок по стилю: покрокова інструкція з пошуку індивідуального стилю
- третій урок з психології: здорові і нездорові відносини
- третій урок по догляду за собою: Здоров'я волосся і рішення частих проблем
- третій урок по стилю: що таке тренди, як з ними працювати і як включити в свій гардероб
програма марафону:
1 тиждень:
вправи на активацію мозку + файл "здорові звички" + файл "дихаємо, щоб стати здоровими назавжди "+ ефір"дихаємо разом"
2 тиждень:
файл " як почати медитувати і навіщо мені це потрібно?"+практика заземлення + практика входження в медитативний стан "буду здоровою" + спілкування з експертом в області медитацій
3 тиждень:
3 практики на опрацювання грошового мислення
4 тиждень "очищення":
практика на звільнення "місця" для нового у своєму житті + практика подяки
https://elizavetafrolova.info/protelo#buy#!/tab/163027996-1