Що нового?

Придбаний Курс світла, 2023. Природний і штучний.Тариф 1 Куратор перевіряє домашки (Саша Суботіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5111 ГРН
Учасників: 2 з 34
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 156.3 ГРН
6%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Кому потрібен курс по світлу?

• "Я боюся поганого світла"
    Після курсу вас не злякає недолік світла, Жорстке Сонце, маленьке віконце, зелені стіни і навіть темрява.
  • "ХОЧУ, щоб моє портфоліо виділялося"
    Прості світлі кадри можна робити і без цього курсу. Ми навчимося ловити гру світла і тіні. Такі знімки глядачі будуть довго розглядати-в нашій справі це дуже важливо.
  • " освоїла РЕЖИМ М, Що робити з камерою далі?"
    От би я знайшла такий курс на початку кар'єри! Разом зі знаннями по світлу вся фотографія цілком стає зрозуміліше, приємніше і ефектніше.
  • "я вже все ЗНАЮ про світло. Але чогось НЕ вистачає "
    У мене навчаються досвідчені фотографи. Іноді знань багато, але працює лише частина. Я розповідаю про світло з різних сторін. Плюс ділюся особистими прийомами і фішками.
  • "хочеться більше кольору і контрасту в фотографіях"
    Шкіра без рефлексів, шумів і некрасивих тіней, насичене фарбами небо, соковита зелень - це дуже важливо правильно зняти. Я розповім, як.
  • "мені подобаються ваші фотографії і я ХОЧУ вчитися"
    Познайомитися з однодумцями, виконати незвичайні домашки, прокачати свої навички у фотографії, побачити світ іншими очима - приходьте вчитися просто тому, що цікаво
тиждень 1
  1. Вступний урок.
  2. Як камера допомагає, а око заважає бачити світло?
  3. Відображення, прапори, рефлекси. Звідки береться світло навколо нас?
Підсумок: світло видно будь-кому, але фотографу варто дивитися інакше. Розібралися, що робити з відбиттям світла - коли і як уникати, коли і як використовувати.

Тиждень 2
  1. М'яке світло. Світло в кімнаті з одним вікном-чому це складно? Де контраст?
  2. Напрямок світла, проблеми контровіка і силуети.
Підсумок: знімаємо об'ємно в м'якому світлі, контрастно навіть в світлих кімнатах. Працюємо з красивим кольором шкіри і вигідним малюнком тіней на обличчі - обробка не знадобиться. Робимо різноманітну серію в одній кімнаті, освоїли зйомку ефектних силуетів і контражур.

Тиждень 3
  1. Жорсткий світло, відблиски, тіні і підсвічування променів.
  2. Зйомка на вулиці. Складнощі і радості світла в різних локаціях: ліс, пляж, поле, місто. Небо як герой.
Підсумок: знайшли простий підхід до жорсткого світла, секрети спецефектів, відблисків і променів в кадрі. Як вибирати локацію на вулиці і знімати небо красиво.

Тиждень 4
  1. Введення в штучне світло: передача кольору і розсіювання, постійний і імпульсний.
  2. Робота з постійним світлом (фотофонарь, лід-панель, світловий меч ): Інструменти, Налаштування, схеми і фішки.
Підсумок: дізналися, коли, як і навіщо використовувати імпульсний світло, а коли постійний. Знаємо всі можливості і обмеження постійного світла. Випробували всі схеми: від Репортажу до незвичайних творчих кадрів.

Тиждень 5
  1. Спалах: коли використовувати, з якими інструментами, як виставити настройки, яку схему вибрати.
  2. Розбираємо складні кадри з двома джерелами світла, довгою витримкою і ефектами.
Підсумок: не губимося при роботі зі спалахом, працюємо зі зрозумілих кроків в самих різних ситуаціях. Розібралися, як працюють заплутані схеми творчих ("чарівних") кадрів. Можемо їх повторити, використовуючи підручні засоби.

Великий фінальний ефір
12. Я особисто детально розбираю кожну випускну фотографію.

Дивимося всією сім'єю і захоплюємося нашими результатами зі мною разом

https://privatelink.de/?http://sashasubbotina.com/kursposvetu#rec534891893

Угорі