Кому потрібен курс по світлу?
- "Я боюся поганого світла"
Після курсу вас не злякає недолік світла, Жорстке Сонце, маленьке віконце, зелені стіни і навіть темрява. - "ХОЧУ, щоб моє портфоліо виділялося"
Прості світлі кадри можна робити і без цього курсу. Ми навчимося ловити гру світла і тіні. Такі знімки глядачі будуть довго розглядати-в нашій справі це дуже важливо. - " освоїла РЕЖИМ М, Що робити з камерою далі?"
От би я знайшла такий курс на початку кар'єри! Разом зі знаннями по світлу вся фотографія цілком стає зрозуміліше, приємніше і ефектніше. - "я вже все ЗНАЮ про світло. Але чогось НЕ вистачає "
У мене навчаються досвідчені фотографи. Іноді знань багато, але працює лише частина. Я розповідаю про світло з різних сторін. Плюс ділюся особистими прийомами і фішками. - "хочеться більше кольору і контрасту в фотографіях"
Шкіра без рефлексів, шумів і некрасивих тіней, насичене фарбами небо, соковита зелень - це дуже важливо правильно зняти. Я розповім, як. - "мені подобаються ваші фотографії і я ХОЧУ вчитися"
Познайомитися з однодумцями, виконати незвичайні домашки, прокачати свої навички у фотографії, побачити світ іншими очима - приходьте вчитися просто тому, що цікаво
тиждень 1
Тиждень 2
Тиждень 3
Тиждень 4
Тиждень 5
Великий фінальний ефір
12. Я особисто детально розбираю кожну випускну фотографію.
Дивимося всією сім'єю і захоплюємося нашими результатами зі мною разом
- Вступний урок.
- Як камера допомагає, а око заважає бачити світло?
- Відображення, прапори, рефлекси. Звідки береться світло навколо нас?
Тиждень 2
- М'яке світло. Світло в кімнаті з одним вікном-чому це складно? Де контраст?
- Напрямок світла, проблеми контровіка і силуети.
Тиждень 3
- Жорсткий світло, відблиски, тіні і підсвічування променів.
- Зйомка на вулиці. Складнощі і радості світла в різних локаціях: ліс, пляж, поле, місто. Небо як герой.
Тиждень 4
- Введення в штучне світло: передача кольору і розсіювання, постійний і імпульсний.
- Робота з постійним світлом (фотофонарь, лід-панель, світловий меч ): Інструменти, Налаштування, схеми і фішки.
Тиждень 5
- Спалах: коли використовувати, з якими інструментами, як виставити настройки, яку схему вибрати.
- Розбираємо складні кадри з двома джерелами світла, довгою витримкою і ефектами.
Великий фінальний ефір
12. Я особисто детально розбираю кожну випускну фотографію.
Дивимося всією сім'єю і захоплюємося нашими результатами зі мною разом
https://privatelink.de/?http://sashasubbotina.com/kursposvetu#rec534891893