Ефективний комплекс скульптурного і буккального самомасажу.
Ви дізнаєтеся, звідки з'являються носогубні складки, про популярні способи їх маскування в косметології, і найголовніше: комплекс самомасажних рухів, що дозволяють відновити природний тонус м'язів лінії скул!
Ви побачите результат вже через 15 хвилин самомасажу, а якщо будете працювати системно, то дуже сильно перетворите ваше обличчя!
після проходження курсу Ви:
- багато дізнаєтеся про власну особу і про причини, за якими воно стало змінюватися.
- повністю позбавляєтеся, або як мінімум, зменшуєте наслідки від дратівливих вікових проблем.
- отримуєте компліменти від оточуючих.
- радієте власному відображенню в дзеркалі.
Я можу виділити 3 групи, яким даний курс необхідний найбільше:
перша категорія: 30-40 років — перші вікові зміни. Можливо, вже пробували робити" легкі " ін'єкції.
Розумієте, що треба доповнити свій догляд і робити профілактику. Ви хочете подобатися чоловікові і оточуючим, залишатися юною і жіночною. Ви з легкістю зможете повністю усунути перші "дзвіночки" вашого віку.
друга категорія: 40-54 роки — більш серйозні зміни, можливо, є страх або засмучення від відображення в дзеркалі,
може бути в чомусь нещасні (увагу чоловіка менше). Ймовірно, пробували якісь радикальні методи омолодження: філери, полімерні нитки, і ін.Не знаєте, як грамотно підійти до збереження власної краси, хочете повернути молоде обличчя назад, залишатися бажаною і красивою.
Третя категорія: 55-75 років. Вам необхідно підтримувати статус. Ви хочете виглядати красивою і молодий для дітей і онуків, а так само для оточуючих родичів, подруг і друзів, сусідів по саду.
чому треба починати впроваджувати звичку робити самомасаж прямо зараз?
Хочу сказати, що наша молодість — це "багаття", яке завжди вимагає "дров". А. "дрова" - це час, який ви витрачаєте на догляд за своїм здоров'ям і красою.
Чи не підкладати" дровишки " — значить, швидко постаріти і зів'янути.
Задумайтесь про це.
Мій курс - це не просто набір лекцій.
Це навик, який вам дозволить в будь-якій ситуації врятувати і зберегти свою красу!
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/rafael_faceguru/p/766915/