Що нового?

Набір учасників Курс з кастомізації ляльок Блайз (blythe_custom_studio)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 334.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
друзі, я нагадую вам, що Ви мене є курс по кастомізації ляльок Блайз:
Я даю на ньому поглиблену інформацію по створенню неповторних, класних ляльок-4х маляток Блайз
закритий рот" дітки " - це 2 види підтиснутих губ
Закритий рот 2 види ляльок з пишними губами.
Курс розрахований для тих, хто хоче навчитися робити індивідуальну неповторну лялечку, але боїться почати самостійно, або вже робить ляльок і хоче розвиватися в цьому напрямку.
Повний список матеріалів та інструментів, посилання на магазини.
Що входить в програму курсу.
Розбір ляльки
4 види карвінгу: стиснуті губи і закритий рот пухкі
Складний багатоетапний макіяж обличчя (вінки, веснянки)- ефект натуральної шкіри з використанням пастелі, олівців, закріплення пошарово, тонування тіла
Повіки, очі, самостійне виготовлення очей, вії
Регулювання очного механізму-зробимо живий погляд
Установка шийного шарніра, зміцнення колін, види тіл, зміцнення шиї на тілі Licca
Установка вушок, сережки
Приведення в порядок синтетичних волосся, стрижка
Проклейка скальпа трессами з натуральної вовни ангорської кізоньки
Це не повний список - там стільки нюансів!!!

Всі матеріали та інструменти для того, щоб зробити свою індивідуальну лялечку і навчитися робити ляльок дані на моєму курсі!!!
Що ви купуєте? Ви освоюєте навик, отримуєте нові знання, у вас буде улюблене, круте і модне хобі, додатковий заробіток, а для кого-то і основна професія! Що ви втрачаєте? Нічого ! Чому? Тому, що курс і матеріали окупаються відразу після продажу однієї ляльки і це круто.
Важливо те, що я навчу вас робити добре і цінувати свою працю, я дам вам впевненість, ми поговоримо про те, як Показати роботи з вигідного боку і навчання дозволить уникнути багатьох помилок! Як продавати? Як? Що? Де? Я розповім. Розбираючись в тому , як працює система ви здатні давати хороший результат клієнту!
Я створила більше 110 Блайз, мої лялечки живуть по всьому світу: в США, Канаді, Франції, Англії, Таїланді, Іспанії, Нідерландах, Японії, Новій Зеландії, Німеччини, Австралії, Сінгапурі, Росії, Південній Кореї і тд.
Чекаю Вас на навчання, приходьте, не втрачайте час, не витрачайте час даремно. Навчання-це круто. Розвиватися. Не стійте на місці.

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CZpGtlvjHab/

Угорі