Що нового?

Набір учасників Курс з розмовної англійської. Тариф" я все сам " (Анна Пушкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1357 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
для кого цей курс?
  • для тих, хто володіє мовою на рівні B1-B2, і хоче просунутися вперед
  • для тих, хто втомився від стандартних фраз, яким вчили в школі та інституті і хоче зрозуміти, що таке справжня англійська
  • для тих, хто хоче розуміти і висловлювати свої думки як носії мови
  • для тих, хто готується до мовного іспиту і хвилюється за частину Speaking
  • для тих, хто хоче виїхати вчитися за кордон і вільно спілкуватися англійською мовою
  • для тих, хто боїться розмовляти англійською мовою і не знає, що з цим робити
1 УРОК
Вступ: психологія та мотивація
На вступному уроці я розповім вам чому нам важко спілкуватися чужою мовою, які негативні установки є в нашій голові, навіщо насправді нам так важлива мета вивчення мови і багато іншого.
2 УРОК
Talking about yourself
Розповідь про себе
So, tell us about yourself! Що відчуваєш при цьому питанні? Ступор? Набір стандартних фраз відразу спливає в голові? Я навчу тебе не губитися при цьому питанні і поясню на прикладах, як наповнити свою промову.
3 УРОК
Talking with a group of friends
Бесіда з друзями
Я обіцяю тобі розширити твій словниковий запас на 100 + найактуальніших фраз тільки в цьому уроці. Спілкуємося, як носії мови - я розповім вам як правильно запросити друга на зустріч, вибрати місце, перенести, про що говорити в гостях і на вечірці.
4 УРОК
Talking about relationships
Розмови про відносини
Побачення, обговорення хлопчика або дівчинки, які подобаються, розмови про відносини – все зібрано тут. Сваритися і миритися теж потрібно вміти, тому тут лексика буде з перчинкою. Нудно не буде точно.
5 УРОК
Texting language
Листування по смс
"btw, im thinking 5sh, r u k? tbh Ill go str8 to Monicas, BOB!!"- напевно, одна з найбільш нехитрих фраз в листуванні англійською. Ніхто так не любить скорочення, як ця мова, тому "Texting language" заслуговує окремого уроку з поясненням всіх найбільш використовуваних скорочень і абревіатур.
6 УРОК
General settings
Звичайні розмови
Розмови в таксі, запит інформації в готелі, пояснення в аеропорту – все це теж має на увазі певний набір виразів, які ми з вами обговоримо в цьому блоці. Тут же поговоримо про мистецтво small talk – легка бесіда з людиною (найчастіше малознайомим) на абстрактні теми.
7 УРОК
Formal conversations
Більш формальні бесіди
Розмова з професором або старшими колегами по роботі вимагає іншого стилю спілкування, відповідно тут ми з вами розберемо, які вирази більш доречні. Плюс, я хочу пояснити як правильно писати і оформляти листи із запитами в університет, на роботу або іншу структуру або організацію.
8 УРОК
Вимова
Pronunciation
Last but not least – Останній по порядку, але не за важливістю) - блок про вимову. Розповім вам про техніки для поліпшення вимови, продемонструю їх на особистому прикладі і поділюся лайфхаками для подальшого відпрацювання.
https://privatelink.de/?https://pushkova.org/speaking

Угорі