Курс по художественной вышивке. Тариф Самостоятельный (Светлана Красноцветова, Любовь Жаринова)
Про курс
Цей курс розрахований на тих, хто хоче опанувати мистецтво художньої вишивки. Якщо ви вже давно (а може й не дуже) працюєте у програмі Wilcom, але не вмієте чи не знаєте, як підступитися до такої вишивки, у вас є унікальна нагода.
На курсі я даю дуже докладні інструкції, показую та розповідаю, як створювати вишивку, наповнену кольором, відтінками, світлом, тінями, текстурами. Це мій авторський курс, ніхто ніколи мене не вчив такому методу, до нього я прийшла самостійно внаслідок багатьох років досвіду, спроб та помилок. І тепер я готова поділитись з вами результатом свого шляху.
Важливо! Курс розрахований на тих, хто вже працює у Wilcom та вміє будувати дизайни. Зовсім новачкам або тим, хто ще нічого не вміє, курс не підійде!!!!
Склад уроків:
1 урок. Текстиль, драпірування, текстури, квіти.
2 урок. Вовна тварин. Створення дизайну у реальному часі.
3 урок. Маленький портрет. Обличчя людини.
4 урок. Великий портрет
5 урок. Промальовування квітки
Вебінар
Про курс
Цей курс розрахований на тих, хто хоче опанувати мистецтво художньої вишивки. Якщо ви вже давно (а може й не дуже) працюєте у програмі Wilcom, але не вмієте чи не знаєте, як підступитися до такої вишивки, у вас є унікальна нагода.
На курсі я даю дуже докладні інструкції, показую та розповідаю, як створювати вишивку, наповнену кольором, відтінками, світлом, тінями, текстурами. Це мій авторський курс, ніхто ніколи мене не вчив такому методу, до нього я прийшла самостійно внаслідок багатьох років досвіду, спроб та помилок. І тепер я готова поділитись з вами результатом свого шляху.
Важливо! Курс розрахований на тих, хто вже працює у Wilcom та вміє будувати дизайни. Зовсім новачкам або тим, хто ще нічого не вміє, курс не підійде!!!!
Склад уроків:
1 урок. Текстиль, драпірування, текстури, квіти.
- Напрямок стібків.
- Градієнти (способи застосування гармошки). Щільності.
- Вигини та робота з ними. Концепція форми.
- Нашарування кольорів. Щільності.
- Світло та тінь у вишивці. Основи.
2 урок. Вовна тварин. Створення дизайну у реальному часі.
- Напрями зашивки.
- Рандом та пухнастий край.
- Розмір і кількість кольорів.
- Щільності та довжина стібка.
- Доопрацювання ручними інструментами
3 урок. Маленький портрет. Обличчя людини.
- Напрямок та щільність зашивки.
- Вибір і кількість відтінків.
- Розмір та особливості побудови.
- Особливості промальовування деталей: зморшки, складки
- Очі, брови, волосся: техніки промальовування.
4 урок. Великий портрет
- Напрямок та щільність зашивки.
- Вибір і кількість відтінків.
- Розмір та особливості побудови.
- Особливості промальовування деталей: зморшки, складки
- Очі, брови, волосся: техніки промальовування.
5 урок. Промальовування квітки
- Де взяти картинку. 4 варіанти запиту: фото, малюнок, ботанічна ілюстрація, вектор. Як вибрати.
- Аналіз послідовності
- Побудова. Авторський спосіб створення текстур, що перетікають.
- Техніка та особливості промальовування: ручна робота стібком, що біжить, відстані між рядками, робота з вигинами, кольором.
Вебінар
https://embro.shop/kurs_po_hud_vishivke#tarify
Останнє редагування модератором: