Що нового?

Придбаний Курс журналіста-початківця (Дмитро Сільнов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 489 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
хочете цікаву роботу? Любите писати і хочете цим заробляти?
Все у ваших руках! Мрієте про цікаву, творчу роботу, при якій можна було б проявити свій талант і заробити грошей, при цьому спілкуючись з людьми, подорожуючи і кожен день дізнаючись щось нове? Така робота є! Люди цієї професії завжди в гущі подій, в курсі останніх новин, вони там, де відбувається все найцікавіше. Жодне значуще дійство не обходиться без їх участі. Вони незмінно присутні на спортивних змаганнях, при розслідуванні гучних злочинів, в зонах бойових дій і богемних тусовках. Їх поважають, до їхньої думки прислухаються. Їх називають "четвертою владою". Це-журналісти.

Мене звуть Дмитро Сільнов, я професійний журналіст, член Спілки журналістів Росії. Більше десяти років пропрацював у різних виданнях, був кореспондентом "Радіо Росії", публікувався в журналах "федеральна влада", "за кермом", газеті "Президент". У 2008 році удостоєний титулу "Містер Преса" Ульяновської області і кращого кримінального репортера області. працюю в пресі більше десяти років. Якщо вам подобається життя, повне пригод і драйву, якщо ви хочете стати знаменитим і домогтися творчих висот – ця робота для вас! А я допоможу вам її освоїти.

за допомогою цього курсу, Ви зможете навчитися:
  • писати статті в різних стилях і жанрах;
  • придумувати помітні, що запам'ятовуються заголовки;
  • знаходити цікаві, забійні теми;
  • бути в курсі найсвіжіших новин;
  • брати інтерв'ю;
  • працювати в періодичних виданнях.
Для кого цей курс?
  1. в першу чергу для того, хто хоче навчитися писати - викладати свої думки красивими лаконічними фразами, вибудовувати текст, виділяти головну думку. Це корисно не тільки журналістам, а й тим, хто регулярно пише записки, sms-повідомлення, електронні листи, статті для сайтів, огляди та доповіді.
  2. по-друге, для того, хто бажає зробити журналістику своєю професією. Спеціально для них я розкрию свої секрети майстерності і на прикладах покажу, як потрібно добувати інформацію, знаходити родзинку в кожній події, будувати бесіду, щоб з'ясувати найцікавіші подробиці. Подібні навички журналісти відточують роками. Ви зможете осягнути їх за один курс. Ви отримаєте мій особистий досвід, про який вам не розкажуть в навчальних закладах. Тільки практика від професіонала.
https://privatelink.de/?http://www.infoznanie.ru/copyright/324-kurs-jurnalista

Угорі