Подружися з їжею, полюби своє тіло, почни насолоджуватися життям і відображенням в дзеркалі
кому підійде цей курс?
- дівчатам, які хочуть позбутися від РПП, ненависті до себе, обмежень в їжі або переїдання
- дівчатам, які хочуть позбутися від проблем невпевненості і зайвої ваги на ментальному рівні
- дівчатам, які хочуть поліпшити якість тіла і стану здоров'я
- дівчатам, які хочуть змінити знову відчути легкість, гармонію і внутрішнє щастя
- дівчатам, які хочуть почати жити життям мрії: створити нову реальність, вирости фінансово, смачно і правильно харчуватися і жити так, як давно хотілося
- дівчатам в декреті, які хочуть більше грати з дітьми і стати для них прикладом
Я розумію, як це-йти до мети, не бачити результатів, набирати вагу через неправильне схуднення і картати себе ще більше. Це замкнуте коло. Але з нього можна вибратися.
Можна радіти відображенню, смачно їсти, не звинувачувати себе і бачити, як мрія стає реальністю. На курсі я розповім, як це зробити
"Ефект метелика"
Вичавка всього мого досвіду як дівчини, яка хотіла полюбити себе, і як тренера, який знає всі помилки і тонкощі схуднення
Я допоможу тобі позбутися від ментальних проблем, розповім свою історію і проведу до нового життя — повної любові, внутрішньої гармонії і легкості.
Модуль 0: вступний
Результат-фіксування відправної точки, знайомство з однодумцями і розуміння всієї структури курсу
Модуль 1: живлення
Результат-розуміння фундаменту про підрахунок КБЖУ, гормонах і їх ролі в схудненні
Модуль 2: тренувальний процес Результат-розуміння фундаменту тренувального процесу, впровадження спорту в життя, розуміння, як працювати з травмами і крепатурою
Модуль 3: Догляд за тілом
Результат-запобігання обвисання шкіри, розуміння покрокового плану роботи над целюлітом і розтяжками
Модуль 4: Психологія відносин
Результат-поліпшення сексуальної енергії, комфортні взаємини з чоловіком, гармонійне схуднення через любов і впевненість в досягненні мети без самокопання
Модуль 5: духовність
Результат-комфортне впровадження нових звичок, позбавлення від тривоги і негативних думок, опрацювання обмежують на шляху установок
https://privatelink.de/?https://mojina.ru/butterflyeffect