Квантовая психология. Будь на связи со Вселенной или продолжай смотреть телевизор (Елена Журек)
"квантова психологія"
Будь на зв'язку із Всесвітом або продовжуй дивитися телевізор.
Чому цей семінар важливий?
Активно практикуючи як психолог, я постійно задавалася питанням: те, що змінюється клієнт, - це цілком закономірно, але як... як і чому відбуваються зміни (і саме бажані) в сферах, на які клієнт безпосередньо начебто і не впливає? Я називала це дивом, але розуміла, що будь - яке диво-це закономірність! Пояснення прийшло після знайомства з квантовою фізикою.
Квантова фізика-це новий погляд на навколишній світ і на самих себе. Спочатку вона "підриває мозок", тому що не вкладається в звичні нам поняття. Зате потім, усвідомивши базу науки, ми відкриваємо закономірності і секрети про зв'язки, взаємодії і, відповідно, чудеса.
Починаємо розуміти, як наша свідомість і психіка, будучи частиною всього, це все і створює!
кому буде корисний семінар?
- всім, хто хоче крокувати в ногу з часом.
- хто не побоїться зруйнувати звичні погляди на світ.
- хто готовий розібратися в своїх можливостях.
- хто хоче отримати відповіді на питання: Хто я? Навіщо я? Чому не все гладко в моєму житті? Як знайти дорогу до щастя і зробити так, щоб мрії виконувалися?
- введення в квантову фізику-лайт версія. Але і цього вистачить, щоб "підірвати" мозок!
- як квантові феномени пов'язані з людиною, його суб'єктивною реальністю, тілом і сприйняттям часу.
- чи Реальна реальність? Ідея мультивселенной. Ми випадкові піщинки або творці?
- Що таке свідомість (не плутати з розумом)? Як свідомість пов'язана з тілом (нейропластичність) і хімією почуттів.
- квантовий мозок. Від мрії до результату. І про те, які палиці заважають в колесах.
http://inpsycho.ru/praktikum/seminar_kvantovaya_psixologiya_bud_na_svyazi_so_vselennoj_ili_prodolzhaj_smotret_televizor
Останнє редагування: