Дихання = ЗДОРОВ'Я
Ефективність і користь фізичних вправ на 90% залежить від того як ми дихаємо!
Дихальні вправи одні з найефективніших способів для контролю свого розуму і тіла.
Як в десятки разів підвищити ефективність тренувань?
Як використовуючи дихальні практики скинути пару см з талії і пару кг
з цифр на вагах?
Навіщо робити дихальні вправи людям, які не займаються
йогою і проф спортом?
Дихання настільки потужний інструмент, що використовуючи його в лічені хвилини можна змінити PH рівень крові, знизити пульс і тиск, поліпшити травлення, знизити кортизол, зменшити біль в спині, допомогти заснути вночі або ж підбадьоритися вдень.
Незліченні симптоми, пов'язані з порушеннями респіраторної функції, на перший погляд, важко пов'язати просто з частотою і глибиною самого дихання.
Я пропоную реальний, дієвий і науково-обгрунтований підхід, що поєднує як інноваційні, так і фундаментальні, перевірені часом методики.
В даному курсі представлені різні підходи, взяті з фізіотерапії, остеопатії, психології та інших підходів, спрямовані на оцінку і роботу з порушеннями патерну дихання, а також поліпшенню роботи дихального апарату.
Цей курс підійде як простій людині, що піклується про своє здоров'я, так і для фахівців фітнес індустрії та медичної сфери.
Візьміть контроль над нервовою системою в свої руки. Ласкаво просимо на мій новий курс серії
Квест по тілу. Дихання.
Про курс
Всі модулі складаються з декількох навчальних блоків.
Кожен поєднує як теорію, так і елементи практики.
У першій частині курсу, ми розбираємо біомеханічні аспекти.
У другій: як через дихання впливати на біохімію тіла.
У третій: вплив дихання на біохімію мозку, рухові і когнітивні функції, а так само психічний стан.
Супер актуальна тема як для поліпшення якості життя, так і для підвищення спортивних показників або прискорення реабілітації.
зміст
Вступна частина
0.1 дивовижні факти людського тіла
0.2 короткий огляд курсу
0.3 введення в дихання. Багато інформації для роботи.
1 модуль
біомеханічний підхід
- Фундамент для роботи з будь-якою дихальною дисфункцією.
- Відновлення нормальної функції дихання вимагає відновлення:
- адекватної рухливості основних ланок;
- відновленої біомеханічної цілісності;
- нормалізації функції;
- Біомеханіка вдиху і видиху.
- Діафрагма. Взаємозв'язку і біомеханіка.
- Скринінг тести для оцінки дихального навички. Правило. Помилка. Інтерпретація тесту.
- Вправи для корекції і тренування
- Розбір додаткових дихальних тренажерів.
продаючий сайт:
https://privatelink.de/?https://ashapochka.com/item/kvest-po-telu.-dyhanie.-modul-1