[Laba] Проджект-менеджмент (Евгений Камашев)
Моє ім`я Євген Камашев
Я сертифікований директор портфелю проєктів (IPMA Level A). Маю ступень MBA Единбурзької Школи Бізнесу. Спеціалізуюсь на управлінні проєктами та процесами. Займаючись управлінням проєктами/портфелями проєктів понад 18 років, я допомагаю компаніям ефективніше досягати поставлених цілей.
Адже проєктне управління, це той інструментарій, який для цього найкраще підходить, особливо якщо його поєднати з процесними підходами. Однак треба розуміти, які саме інструменти найкраще підійдуть для конкретного завдання і конкретної компанії.
Десь краще підходить SCRUM, десь KANBAN, десь Waterfall, а іноді необхідно використовувати гібридний підхід, який об’єднує в собі інструменти з різних підходів.
Десь треба вибудувати проєктний офіс, а десь і одного менеджера проєкту цілком вистачить. Десь уже є цілий штат навчених менеджерів проєктів, а десь треба ще навчити співробітників.
А можливо, достатньо залучити зовнішнього менеджера проєктів, який професійно виконає поставлені завдання.
Я готовий ділитися своїм досвідом і знаннями, і 100% упевнений у тому, що вмотивована команда, яка працює як одне ціле, може домогтися будь-яких цілей і вирішити найскладніші завдання. Достатньо створити необхідні для роботи команди умови.
Якщо Вам цікава моя експертиза, або у Вас є задачі, які я можу допомогти вирішити, пишіть та домовимось про зустріч онлайн або офлайн і обов’язково знайдемо варіант співпраці.
Програма курсу
1 Ключові методології управління проєктами
Лекція + інструменти для проджек менеджменту
Відео заняття 1.1
Відео заняття 1.2
Відео заняття 1.3
Відео заняття 1.4
Відео заняття 1.5
Відео заняття 1.6
Відео заняття 1.7
Проєкт для виконання домашніх завдань
Agile-Маніфест розробки програмного забезпечення
SMART
Вебінар 1
2 Ініціація проєкта
Лекція + список рекомендованої літератури
Тест Белбіна
Відео заняття 2.1
Відео заняття 2.2
Відео заняття 2.3
Відео заняття 2.4
Кейс Spotify
Хенрік Кніберг, Інженерна культура Spotify
Запити зацікавлених осіб
Лідер без титулу
3 Планування проєкта
Лекція
Відео заняття 3.1
Відео заняття 3.2
Відео заняття 3.3
Відео заняття 3.4
43 корисних сервісів для управління проектами
Топ-5 інструментів управління Agile-проектами
Міфічна роль Product Owner
Kanban і Scrum: вичавлюємо максимум
Висхідний Канбан
Канбан короткий посібник
Вебінар 2
4 Реалізація проєкта
Лекція
Відео заняття 4.1
Відео заняття 4.2
Відео заняття 4.3
Відео заняття 4.4
Відео заняття 4.5
5 Закриття проєкта
Лекція
Кейс по Ретроспективі
SCRUM
Відео заняття 5.1
Відео заняття 5.2
Відео заняття 5.3
Вебінар 3
Уроків: 47
Мова курсу: Російська
Моє ім`я Євген Камашев
Я сертифікований директор портфелю проєктів (IPMA Level A). Маю ступень MBA Единбурзької Школи Бізнесу. Спеціалізуюсь на управлінні проєктами та процесами. Займаючись управлінням проєктами/портфелями проєктів понад 18 років, я допомагаю компаніям ефективніше досягати поставлених цілей.
Адже проєктне управління, це той інструментарій, який для цього найкраще підходить, особливо якщо його поєднати з процесними підходами. Однак треба розуміти, які саме інструменти найкраще підійдуть для конкретного завдання і конкретної компанії.
Десь краще підходить SCRUM, десь KANBAN, десь Waterfall, а іноді необхідно використовувати гібридний підхід, який об’єднує в собі інструменти з різних підходів.
Десь треба вибудувати проєктний офіс, а десь і одного менеджера проєкту цілком вистачить. Десь уже є цілий штат навчених менеджерів проєктів, а десь треба ще навчити співробітників.
А можливо, достатньо залучити зовнішнього менеджера проєктів, який професійно виконає поставлені завдання.
Я готовий ділитися своїм досвідом і знаннями, і 100% упевнений у тому, що вмотивована команда, яка працює як одне ціле, може домогтися будь-яких цілей і вирішити найскладніші завдання. Достатньо створити необхідні для роботи команди умови.
Якщо Вам цікава моя експертиза, або у Вас є задачі, які я можу допомогти вирішити, пишіть та домовимось про зустріч онлайн або офлайн і обов’язково знайдемо варіант співпраці.
Програма курсу
1 Ключові методології управління проєктами
Лекція + інструменти для проджек менеджменту
Відео заняття 1.1
Відео заняття 1.2
Відео заняття 1.3
Відео заняття 1.4
Відео заняття 1.5
Відео заняття 1.6
Відео заняття 1.7
Проєкт для виконання домашніх завдань
Agile-Маніфест розробки програмного забезпечення
SMART
Вебінар 1
2 Ініціація проєкта
Лекція + список рекомендованої літератури
Тест Белбіна
Відео заняття 2.1
Відео заняття 2.2
Відео заняття 2.3
Відео заняття 2.4
Кейс Spotify
Хенрік Кніберг, Інженерна культура Spotify
Запити зацікавлених осіб
Лідер без титулу
3 Планування проєкта
Лекція
Відео заняття 3.1
Відео заняття 3.2
Відео заняття 3.3
Відео заняття 3.4
43 корисних сервісів для управління проектами
Топ-5 інструментів управління Agile-проектами
Міфічна роль Product Owner
Kanban і Scrum: вичавлюємо максимум
Висхідний Канбан
Канбан короткий посібник
Вебінар 2
4 Реалізація проєкта
Лекція
Відео заняття 4.1
Відео заняття 4.2
Відео заняття 4.3
Відео заняття 4.4
Відео заняття 4.5
5 Закриття проєкта
Лекція
Кейс по Ретроспективі
SCRUM
Відео заняття 5.1
Відео заняття 5.2
Відео заняття 5.3
Вебінар 3
Уроків: 47
Мова курсу: Російська
https://l-a-b-a.com/lecture/show/173 https://laba.ua/lecture/173-prodzhekt-menedzhment