Що нового?

Придбаний [[Лабецький Нерухомість] Академія ріелторів 7.0 (Микита Лабецький)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 3
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 637.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
вартість необхідно уточнити!
Ви отримаєте: запис онлайн курсу. Отримайте комплексні і сучасні знання в сфері і почніть заробляти від 100 тисяч до 1 млн ₽ + працюючи ріелтором або інвестуючи в нерухомість
бонусні відео:
  1. Іпотека
  2. угода з заставним об'єктом
  3. угода з дитячими частками. Органи опіки та піклування
  4. угода з використанням материнського капіталу
  5. підстави для визнання угоди недійсною
чи можна йти на курс Якщо мені немає 18?
Звичайно, чим раніше ти почнеш-тим швидше прийдеш до результату. У нас учні абсолютно різного віку від 17 до 50 років, і ні для кого з них вік не був перешкодою для досягнення результату
чи варто йти на курс, якщо я не хочу бути ріелтором чи інвестором?
  • так, звичайно. База знань з нерухомості та інвестицій, яку ми надаємо, настільки обширна, що застосовна не тільки до професії ріелтора, але і до десятків інших професій, пов'язаних з нерухомістю. Серед цих професій ви напевно зможете знайти ту, що підходить вам найбільше.
  • також не варто забувати про те, що знання про нерухомість та інвестиції будуть вкрай корисні вам все життя. А поки ми проводимо навчання, у вас є унікальна можливість дізнатися всі сучасні інструменти і те, що насправді працює з перших вус
Результат:
  1. занурюємося в основи ринку і знаходимо перших клієнтів
  2. в інтерактивному форматі проходимо весь шлях ріелтора від першої зустрічі з клієнтом до виходу на угоду
  3. розберемо покроковий алгоритм від першої зустрічі з клієнтом до підбору ідеально відповідного варіанту
  4. документи перестануть бути для тебе чимось незрозумілим, і ти навчишся складати їх краще випускника юрфаку
  5. Навчіться заробляти на нерухомості ще швидше і створювати пасивний дохід без стартового капіталу
  1. основи ринку нерухомості та перші клієнти
  2. пакуємо об'єкт і знаходимо покупця
  3. підбір об'єкта нерухомості для покупки
  4. підготовка та успішне проведення угоди
  5. ринок оренди. Швидкі гроші
https://privatelink.de/?https://nlabetsky.com/

Угорі