Що нового?

Придбаний [Lablife] Матриця здоров'я. Листопад 2023. Таріф Експерт (Анастасія Жукова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5846 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 289.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[Lablife] Матрица здоровья. Ноябрь 2023. Тариф Эксперт (Анастасия Жукова)

Стати експертом з астрології здоров'я: дізнайтеся, як знайти справжні причини захворювання та підібрати клієнту ефективні рекомендації щодо оздоровлення.

КОМУ БУДЕ КОРИСНИЙ СПЕЦКУРС?

Астрологам-початківцям, яким відомі ази, але потрібна практика, не вистачає фундаментальної бази та комплексного погляду на діагностику захворювання та підбір компенсаторних методів
Практикуючим астрологам, які мають складності розборі та консультуванні клієнтів з діагнозами і знаходяться в пошуку нових інструментів
Амбіційним та допитливим астрологам, які хочуть стати профі у темі здоров'я, збільшити кількість клієнтів та підвищити свій чек

Ви дізнаєтесь:

Чому хвороба є, а показників на нього у карті немає
Як розробити компенсаторний контур для оздоровлення з огляду на контекст життя клієнта
Як діагностувати причини складних захворювань, які стосуються кількох систем організму
Як перекласти інформацію про причини захворювання з астрологічної мови на мову тіла та емоцій
Як уникнути шаблонних інтерпретацій і навчитися бачити першопричину хвороби
Який психологічний стан є основою хвороби

Програма курсу: 5 об'ємних, ультрацікавих уроків по 3 години, які пролітатимуть, як одна хвилина

Урок 1. "Слідство ведуть колобки" чи алгоритми астродіагностики

Урок 2. "Експерименти на людях" або як астролог працює із різними групами захворювань

Урок 3. "Крила, ноги, головне - хвіст!" або з чого розпочати діагностику, коли болить все, одразу й довго

Урок 4. "Розтин покаже" - астрологічний практикум

Урок 5. Групова гра - супервізія "Реанімація"

Бонус: Атлас хвороб

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ ВИ:

Чи зможете впевнено брати в роботу запити щодо здоров'я на консультації
Навчіться знаходити психоемоційний заряд захворювання, описувати його зрозумілою мовою та розробляти компенсаторні заходи
Отримайте корисний у роботі "Атлас хвороб", що дозволяє швидко орієнтуватися у симптомах хвороб, їх психосоматичній природі, системному (родовому) контексті будь-якого захворювання
Навчіться вибудовувати складний компенсаторний контур індивідуально під клієнта та його життєву ситуацію

ПЕРЕВАГИ КУРСУ

*Програма курсу розроблено з урахуванням практичного досвіду експерта

*Подання інформації простою мовою без складних термінів

*Практичне занурення у нюанси астрології здоров'я та комплексний погляд на захворювання через розбори на кожному уроці

Автор: Анастасія Жукова. Професійний астролог із 2014 року.

Тариф: Експерт

https://lp.lablife.pro/matrix_health

Останнє редагування модератором:
Угорі