"ТАРО для астрологів" - це ефективний курс підвищення кваліфікації для астрологів за допомогою інструменту психологічного Таро.
Концентрат інформації з акцентом на практику. Будемо розглядати життєві ситуації і завдання які постійно хвилюють нас самих і людей навколо.
Таро-це глибока прогностична система, вона дає відповіді на важливі питання, показує, що з нами відбувається і яким чином ми формуємо події і сценарії, в яких живемо.
Курс орієнтований на практику. Ви отримаєте інструмент" на всі випадки життя": навчитеся бачити причинно-наслідкові зв'язки і прогнозувати події, визначати які дії необхідні, щоб змінити ситуацію, що склалася за допомогою Таро.
на курсі ви знайдете
відповіді на питання:
- в якому стані людина тут і зараз? Він спить або його сонечко горить?
- Чи будуть ефективні конкретно ці рекомендації для людини?
- чи збирається людина впроваджувати астрологічні рекомендації?
- пручається він тому, що йому озвучив астролог?
- бачу в прогностиці і догляд родича, і проблеми по здоров'ю, а що трапиться конкретно в найближчий місяць?
- Що далі буде у пари? Чи йдемо ми до шлюбу?
- почалися нові відносини, що хоче партнер, чи планує він жити разом?
- Чи варто мені зараз міняти роботу, до чого це призведе? І чи є перспективи на поточному місці?
- Завтра зустріч з інвестором. Як себе вести, чи дасть він грошей?
- сподобалася новосторойка. Брати іпотеку зараз або почекати з покупкою?
Можливості цього інструменту і як його синтезувати з астрологією.
Урок 2 старші аркани
Урок 3 молодші аркани
Урок 4 придворні карти
Психотипи, їх особливості та як визначити, ким є людина за психологічними та зовнішніми даними
Урок 5 Основні види розкладів і правила їх читання
- що відбувається зараз,
- як буде в майбутньому розвиватися конкретна ситуація,
- що робити і як проявлятися, щоб отримати результат.
Як він до мене ставиться і як будуть розвиватися наші почуття найближчим часом. Як можна вплинути на хід подій і змінити ситуацію
Урок 7 розклади на допомогу при профорієнтації
Бізнес, найм, гроші: "хочу взяти на роботу людину, чи виправдає він очікування", "запропонували нову іншу посаду, що буде якщо погоджуся", "чи буде новий бізнес перспективним, чи є гроші в цій ніші", "яка динаміка з грошима найближчим часом
Урок 8 розклади на прийняття рішень
Вибір між альтернативами, " чи правильно я роблю?"
Урок 9 розбираємо розклади учасників на різні теми в режимі онлайн
Урок 10 розбираємо розклади учасників на різні теми в режимі онлайн
Урок 11 досвід спайки Таро з реальними кейсами з астрології
Вибираємо ваші ситуації і розбираємо їх спільно за допомогою астрологічних інструментів і Таро
Продажник:
https://privatelink.de/?https://lablife.pro/forastrologers?gcmes=7047127219&gcmlg=2885514