1-й ступінь - "МЕРКУРІЙ"
АСТРОЛОГ-ПРАКТИК-базові навички для читання НАТАЛЬНОЙ карти
- працюємо на живих картах в реальному часі;
- для навчання необхідний ноутбук на базі Windows (для ступені "Меркурій" підійде найпростіший);
- не потрібно ніяких навичок суперастролога, тільки базова грамотність початкової школи;
- індивідуальне контрольне завдання в якості домашньої роботи на кожне заняття
- Як знайти себе?
- яке моє призначення?
- Що таке карма і яка вона в моєму випадку?
- де взяти енергію? як боротися з лінню?
- яке майбутнє моїх дітей?
- Як підвищити мотивацію до навчання у моєї дитини?
- яку професію вибрати чоловікові?
- Які хвороби можуть розвиватися у мене з часом?
- які закономірності особистого життя запрограмовані по долі у моєї подруги?
- Що означає квадрат сонця з ураном і не означає квадрат Юпітера з Ураном?
- інтегральні показники, поняття контексту карти;
- елементи карти: планета, знак, канал, будинок, управитель, аспект; космограма і гороскоп; подвійне управління;
- homo sapiens і homo reflectorus, програма духу і програма тіла, життєвий цикл людини, концепція 4 народжень, передродження (нульове народження), шлях і призначення, місячні вузли;
- Теорія аспектів як зв'язків духу, алгоритм виведення самостійного значення аспекту в кожній карті;
- сила планет, сила стихій, спалення, ретроградність, планета в облозі, планета в шахті, критичні градуси (анарета), ангуляр, особистісні і неособистісні планети;
- структура гороскопу, детальна характеристика 12 будинків, поверхи будинку і переміщення між ними, прихований символізм будинків, якого немає в типових книжкових описах; сильний і слабкий будинок, гармонійний і напружений будинок;
- місяць як дзеркало духу, інтерпретація в аспектах, будинках, знаках;
- сонце як іскра духу, інтерпретація в аспектах, будинках, знаках;
- Меркурій як провідник інформації, інтерпретація в аспектах, будинках, знаках;
- венера як симпатія духу, інтерпретація в аспектах, будинках, знаках;
- марс як перша воля духу, інтерпретація в аспектах, будинках, знаках;
- соціальні планети як правила і моральні поняття духу, інтерпретація в аспектах, будинках, знаках;
- вищі планети як антени з космосом, інтерпретація в аспектах, будинках, знаках;
- Чорний місяць як" ахіллесова п'ята " духу, інтерпретація в аспектах, будинках, знаках;
https://privatelink.de/?https://lablife.pro/dlitelnoe-obuchenie-astrologii