Що нового?

Набір учасників [Lablife] тривале навчання астрології. 4 ступінь "Плутон", 2019 (Павло Андрєєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 18383 ГРН
Учасників: 3 з 236
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 81 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви отримаєте всі 14 занять курсу 2019 року у відеозапису.
Представлена 4-й ступінь " Плутон "курсу" тривале навчання астрології", в якій даються рекомендації по упаковці себе як експерта, вибору стратегії професійної реалізації.
Велика вишенька на торті кар'єри астролога, яка допоможе вам не загубитися в ряду сотень і тисяч початківців фахівців езотеричних дисциплін.
Програма курсу:
  1. Чому астрологія не типовий Інфобізнес, введення в консультування, золота середина між астрологією школяра" скуплю чужі вебінари, продам через соцмережу як свої і вирішу за 5000 рублів всі проблеми в житті "і духовно-дідусевої астрологією"помедитуємо зі свічками і крадькома подихаємо на божественні задуми".
  2. Астрологічні ключі до упаковки себе як експерта.
  3. Секрети вузького нишевания.
  4. Цикл позиціонування.
  5. Типажі клієнтів і методика роботи з ними (духовні і приземлені, юні і у віці, багаті і бідні, чоловічі і жіночі карти і т.п.). Підхід до створення кейсів екстраординарних результатів.
  6. Методика роботи з запереченнями, саботаж і капкан – навіщо люди брешуть і як допомогти їм перестати це робити.
  7. Методика роботи із запитом-матрьошкою:
  • хочу роботу, щоб була комфортна і несла багато грошей;
  • переїду від мами, коли з'явиться чоловік;
  • Що мене чекає в * * * * році;
  • хочу народити і відкрити бізнес за 1 року, і взагалі чи підходить мені мій чоловік;
  • коли припиниться "чорна смуга".
  1. Шкідливі поради, як зіпсувати людині життя і репутацію собі в спробах застосувати компенсаторику.
  2. Техніки прогнозування" на коліні", коли немає часу складати великі таблички.
  3. Теорія систем в консультуванні, гіперінтерпретація, психологізація, перенесення, проекція.
  4. Методика плавного переходу від учня до професіонала з багатомісячними чергами і високим доходом.
  5. Майстерня з упаковки експертів.
  6. Майстерня по "шкідливим клієнтам".
  7. Майстерня питань-відповідей за запитами слухачів.
Відео про тривале навчання астрології:
Детальніше на сайті, що продає:
https://lablife.pro/dlitelnoe-obuchenie-astrologii

Останнє редагування модератором:

Stella's

New member
Доброго дня, відкрийте сплату курсу -

Останнє редагування модератором:
Угорі