Що нового?

Придбаний Лабораторія Instagram 2.0 (Дженна Катчер) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 1 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
The Instagram Lab 2.0
Автор: Jenna Kutcher
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 1 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу

Дата готовності - 31.07.2025

The Instagram Lab 2.0 (Jenna Kutcher)

Привітайтеся зі своїм повномасштабним проектом Instagram.

Ознайомтеся з моїм перевіреним планом без стресу, який допоможе продемонструвати вас, ваш бренд та ваше повідомлення, одночасно перетворюючи підписників на зацікавлену спільноту та платних клієнтів.

Справа більше не в номері, зазначеному під вашим ім'ям. Залучаючи потрібних людей, ви можете перетворити підписників на клієнтів і розповісти свою історію змістовно. Ви можете бути чесними з собою, зі своїми сильними сторонами, голосом бренду та креативністю - і в той же час підвищувати вплив свого бізнесу.

Ви бачите: у вас є вплив там, де ви знаходитесь.

І вам більше не потрібно кричати в порожнечу! Існує чіткий і дієвий спосіб підвищити свою зацікавленість в Instagram без нав'язливого планування сітки, щоденних дописів або занепокоєння з приводу того, “чи правильно я все роблю?”

Лабораторія Instagram

За два роки кількість моїх підписників зросла з менш ніж 2000 до понад 64 000. Зараз? Моя аудиторія продовжує зростати з кожним днем і перевищила 900 тисяч людей, і я допоміг більш ніж 10 000 інших людей зробити те ж саме.

Ваш план від А до Я вивчити основи Instagram для глибшого зв'язку з вашою цифровою спільнотою, що сприяє залученню та прибутку ... і все це в рамках програми з 4 модулів, розробленої самостійно за підтримки спільноти з більш ніж 10 тисяч підприємців-однодумців.

Я передаю вам покрокову систему, яку я використовував для досягнення цього.

що? Чорт, так!

Що (і хто!) Знаходиться всередині лабораторії

1 Що опублікувати

Якщо ви коли-небудь відчували себе крихітною рибою у величезному морі, то (Привіт! Ласкаво просимо!) це відео для вас. Досить ламати голову над крилатими словами' естетика',' кураторство 'і ' брендинг"! Я навчу вас, як створити візуальний бренд в Instagram і як вибрати зображення для публікації.

Спочатку ми познайомимося з визначенням справжнього бренду та моїм покроковим керівництвом щодо позиціонування себе в Instagram як експерта у своїй галузі.

Далі ви познайомитеся з моєю спеціальною формулою ABCDQ, яка допоможе вам відточити свій голос і бачення, а також забезпечити, щоб кожен пост служив вашій аудиторії.

Приготуйтеся розкрити таємницю залучення спільноти вашої мрії, виділяючись не тільки тим, що ви робите або продаєте, але і тим, що ви є насправді.

2 що сказати

Тепер, коли у вас є ідея та можливість мозкового штурму, які типи зображень ви плануєте використовувати та включати у свій канал, давайте поговоримо про те, як писати підписи, які підтримують, розповідають історію та в кінцевому підсумку перетворюють вашу аудиторію... адже популярність не оплачує рахунки.

У цьому модулі я поділюся з вами своїми практичними порадами щодо написання підписів, які привертають увагу та перетворюють ваших підписників на постійних шанувальників. Ви отримаєте в своє розпорядження мої перевірені інструменти, які допоможуть вам впоратися з алгоритмом і створити підписи, які донесуть Ваш голос до всіх, хто повинен його почути!

Зрештою, ви зрозумієте, яку роль відіграють соціальні медіа у вашій загальній маркетинговій стратегії, і зможете усунути необхідність завжди говорити те, що хочеться, а натомість зосередитись на творчому обслуговуванні вашої спільноти таким чином, щоб це було доречно для вас та вашого бренду. Ніяких спам-повідомлень, і більше не буде здаватися, що ви занадто стараєтеся!

3 Як планувати свої пости

Планування ваших публікацій не повинно позбавляти додаток задоволення. Насправді, воно може (і буде) надавати вам більше свободи. Я розповім вам про наш точний процес планування вмісту, щоб ви ніколи не відкривали додаток і не задавалися питанням: "про що, чорт візьми, я збираюся опублікувати сьогодні пост?"Заощаджуйте час, заощаджуйте розчарування та розробляйте свій пла
н.

Я розповім вам, як я планую вміст на тиждень менш ніж за годину, щоб ви могли більше зосередитися на залученні уваги, а не на нескінченному створенні (вірний спосіб обійти алгоритм).

Ви дізнаєтеся, як говорити голосом справжнього бренду, а не просто бізнесу, за допомогою того, як ви розміщуєте пости, коли з'являєтеся і що хочете сказати.

Крім того, ми розповімо вам, як ви можете швидко спланувати не лише зображення, а й заголовок, хештег, Час публікації та багато іншого, щоб щотижня ви знали, що ваш вміст готовий до публікації, взаємодії та задоволення!

4. Перетворіть підписників на клієнтів

Яка користь від цієї стратегії, якщо вона насправді не призводить до збільшення продажів та розвитку бізнесу? Настав час поговорити про те, що таке Instagram і як перетворити своїх підписників на справжніх (тобто платних) клієнтів.

Instagram? Це лише рукостискання, але коли ви запрошуєте своїх підписників зв'язатися з вами та стати вашими клієнтами, ви на шляху до збільшення цінного прибутку.

Я поділюся своїми 6 улюбленими способами запросити підписників із програми та розповім, що робити, коли вони відповідають "так" на ваше запрошення, щоб у них залишився незабутній досвід спілкування з вами.

Ви також навчитеся ідеальному поєднанню сторітеллінга і пітчингу, щоб не соромитися ділитися тим, що ви робите skladchina-ua.com!

ПЛЮС мої тренінги з глибокого занурення, орієнтовані на конкретну платформу

Ви коли-небудь купували програму соціальних медіа, яка застаріла через пару місяців? Так. Це не те, що зараз. Я постійно оновлюю інформацію про нові зміни в платформі, так що ви завжди будете в курсі останніх досягнень програми.

Тренінг "Як написати ідеальну біографію в Instagram", який допоможе вам чітко зрозуміти, що потрібно розміщувати у верхній частині вашої стрічки, щоб люди розуміли, чому їм слід залишатися з вами.

Основні критерії для визначення того, чи варто вам заводити ОДИН аккаунт або два - по одному як для особистого, так і для ділового, — щоб ви могли вирішити, що повинні побачити ваші передплатники, щоб вони повірили вам, перейнялися до вас симпатією і пішли за вами.

Несподівана думка про бізнес та особистий досвід, який я склав, і про те, як визначити, що підвищує інтерес до того, що Ви продаєте ("чи повинен я відокремити себе від свого бренду... або я і є свій бренд?"*- розшифровано).

Мій метод Instagram Stories-плюс 4 бонусні хаки, що підвищують впевненість у собі, - які допоможуть вам почувати себе комфортно та бути більш відкритими для регулярного використання stories.

3 найкращі запитання щодо використання хештегів-переконайтеся, що Ви знаєте, чому ви додаєте ті хештеги, які використовуєте ... перш ніж копіювати / вставляти будь-який список, який ви запланували.

Дізнайтеся, як прикріпити свої публікації в Instagram до Pinterest, оскільки ваш вміст не повинен "доживати" до кінця протягом декількох годин (особливо якщо врахувати, скільки генія ви вкладаєте в нього)! Pinterest-це місце, де можна демонструвати свій вміст, навіть історії Instagram, щоб продовжити термін їх зберігання!

Instagram Ads 101, де я показую вам типи оголошень, які ви можете запускати, і даю уявлення про те, на що витратити час під час тестування.

Я почав з навчання маркетингу впливу, тому що я дуже наполегливо працював, щоб переконатися, що коли я отримую шестизначну зарплату на рік лише за спонсорований контент, це служить моїй аудиторії. Я розповім вам, як я це роблю тут.

Моя система ідентифікації ідеального клієнта покаже вам, як відточити голос вашого бренду, щоб безпосередньо спілкуватися з тими людьми, яких ви хочете бачити у своїй онлайн-спільноті. Голос, який вітає різноманітна спільнота, сміливо і чітко дає людям зрозуміти, чим ви займаєтесь, і залучає людей, які захочуть вчитися у вас і разом з вами!

297$

https://thelab.jennakutcher.com/

Угорі