Жіноче здоров'я-з нього беруть витоки жіноче щастя, Краса і гармонія. Здорова жінка-це жінка, наповнена енергією, що випромінює світло і тепло, притягає в своє життя добро, достаток і любов. Здоров'я жінки-дуже тендітна система, яка потребує особливої уваги.
важливо в житті мислити позитивно і бути веселою людиною. Не забувати про гумор, легкість і жіночність, ніжність. Легко сприймати непередбачені випадковості і долати їх.
Уявляйте собі побільше яскравих моментів, а ще краще навчитеся бачити їх навколо себе. Найцікавіше те, що чим більше ви будете думати про хороше і звертати увагу на це, тим більше це буде у Вашому житті. Так працює закон тяжіння.
Тому візьміть собі за правило думати про хороше і не зациклюватися про погане, менше пам'ятати образи, не бути злопам'ятним, побільше сміятися і позитивити.
підтримати і зберегти ваше здоров'я на всіх планах допоможе ця чудова програма з унікальним набором частот ретельно підібраним і проробленим для вас наші дорогі і прекрасні жінки.
У програмі звучить частота 210.42 Гц, вона має властивість регулювати менструальний цикл, виправляє порушення в засвоєнні заліза, нормалізує стан лімфатичної системи. До ефектів її впливу відноситься Стимуляція сексуальної енергії і підтримка здорового еротичного спілкування.
за твердженнями американських лікарів, хороший секс здатний омолоджувати організм. Близько двохсот оргазмів, необхідно для того, щоб виглядати на 5-6 років молодше. Секс також піднімає імунітет. Крім того, заняття любов'ю необхідні для здоров'я жінки. Від сексу поліпшується загальне самопочуття, і знижується ризик розвитку різних гінекологічних захворювань.
Так само в програмі звучать дві частоти відповідні Резонансу Шумана 39 Гц і 45 Гц. Резонанс Шумана-це електромагнітне поле, що генерується атмосферою Землі під впливом сонячної енергії. Ці життєдайні хвилі підвищать стресостійкість, поліпшать психічне здоров'я, простимулюють гіпофіз для вивільнення гормону росту, який сприяє розвитку м'язів, відновленню після травм, ефектів омолодження. Частота резонансу Землі-змушує вас відчувати себе бадьоро і повними сил.
і ще кілька чудових частот звучить для вас в цій програмі:
- 38 Гц-збільшення вироблення ендорфінів. Ендорфіни-це "гормони радості", які виробляються в організмі людини. Вони здатні знизити біль, зменшити почуття страху або просто зробити людину щасливою.
- 55 Гц-підвищення сексуального бажання.
- 1 Гц - почуття благополуччя, Стимуляція гіпофіза для вивільнення гормону росту, позитивний загальний погляд на взаємини; гармонія і баланс.
- 3.5 Гц-відчуття єдності з усім, зниження депресії і тривоги, відновлення всього, Стимуляція виправлення ДНК.
- 3.84 Гц - зцілення яєчників, ефекти-життєва сила, відродження життя на кожному рівні.
Рецепт жіночого здоров'я.wav
Час звучання: 48,51 хвилин
Розмір файлу: 805 МБ
Формат файлу: wav - без стиснення
https://privatelink.de/?https://magic-audio.ru/product/retsept-zhenskogo-zdorovya/